Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, Noel Boss said:

Would love to, but it's not a priority for me right now and I don't have time. But since I documented how it works, I'm open to implement it if someone finds a way…

Same here. Maybe someone else wants to give it a try. Or I'll go for it myself when I find some time. Would also love to. And your explanations definitely help a lot to understand everything a lot quicker. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@maxf5 - fixing it – is an issue with AOS, release 0.5.3 does fix it.

And I've also further refined the login screens:

black-login.thumb.png.367ba1f7fae3a40e42c2bb5301e1ad4f.pngpw-login.thumb.png.6a971310bc6ed57369e92eafb2164092.pngvibrant-login.thumb.png.71806c54a7b1f390b7a5f6da70b88fa5.pngpink-login.thumb.png.4679b3a505fec272d1633daf8a380018.png

Well, I had designed colourful login screens, but did not really like them. If you still want to look at these and maybe give some feedback, you are welcome:

Spoiler

Quick question: How do you guys like these colourful login screens?

black-login.thumb.png.f5fb8783f6eb90d878046e49aed66a59.pngpt-login.thumb.png.e956eebd833b2f02c801e48896955fb9.pngvibrant-login.thumb.png.8c5e0f86f51fdc86d3e91a927a613671.pngpink-login.thumb.png.36667d73e3ed7b122a92c06e095e9e13.png

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Noel Boss, me again 🙂

I still don't get how your theme works or how you built it. Where do all those LESS files come from? I see you include a copy of UIKIT in your module including all the regular uikit less files. But there are lots of pw related LESS files in it as well:

uMCI3s5.png

Did you build those files on your own? I can't find any less files in the PW core... I've already successfully built a custom UIKIT frontend theming module where LESS parsing is done on the fly via PHP: https://screencast-o-matic.com/watch/cFXnX1Y72l

It would be great to have such an easy way of customizing the backend as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Those .less files don't come pre-installed - at least not in my instances (mostly blank or multi-language profiles).

So... I don't think you messed anything up while searching for the files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AAAAh 🙂 Now I understand. That's the github version of the admin theme and the shipped version in the core is different. Thx for clarifying!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx again @wbmnfktr I tried that approach today and created a new thread that might be interesting for some others here as well:

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Noel Boss said:

Did you miss the readme or did I mess up and should make anything more clear there? 

Everything fine now, thx.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just wanted to let you guys know that I've just released my new module that we've discussed here:

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everyone! And thanks for Processwire!

A small bug found in this great admin theme. It concerns the datepicker behavior. If we have two date fields one below another, the first field datepicker may slide below the input field of second field. The problem can be resolved by changing the AdminThemeBoss\uikit\dist\css\uikit.(color).min.css from:

.pw .ui-datepicker#ui-datepicker-div { z-index:2 !important; background: ... 

to:

.pw .ui-datepicker#ui-datepicker-div { background: ... 

Thanks again for this nice theme!

screenshot.25-03-2019 15.21.06.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/25/2019 at 2:30 PM, theoretic said:

Hi everyone! And thanks for Processwire!

A small bug found in this great admin theme. It concerns the datepicker behavior. If we have two date fields one below another, the first field datepicker may slide below the input field of second field. The problem can be resolved by changing the AdminThemeBoss\uikit\dist\css\uikit.(color).min.css from:


.pw .ui-datepicker#ui-datepicker-div { z-index:2 !important; background: ... 

to:


.pw .ui-datepicker#ui-datepicker-div { background: ... 

Thanks again for this nice theme!

screenshot.25-03-2019 15.21.06.png

I have the same issue. 

@theoretic Could you please open an issue on the repo https://github.com/noelboss/AdminThemeBoss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo everyone 👋

I have just release AdminThemeBoss 0.6.0

91885200_Screenshot2019-09-11at19_05_00.thumb.png.f55fb7917955fcfbbe4c4c8afe22bd54.png

Introducing, a refined, more colorfull and streamlined expirience:

  • Added: more colors 🎉
  • Added: improved notifications 📢
  • Added: improved dropdows ⬇️
  • Added: improved integration with third party modules like ProDrafts, AOS and ASM… 🤝
  • Under the hood improvements on how settings are saved and applied
  • Fixed: Some minor bugs 🧨🦟
  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

And here we go again… 0.6.1 is out now:

Everyone is going green, only AdminThemeBoss was somehow missing the trend… So this new version fixes this glaring oversight 😇

  • New «Smooth Green» color scheme 💚
  • Fixed: Small issues with asmSelect entries
  • Fixed: Mobile view with AOS 📱

1774707908_Screenshot2019-09-12at16_50_36.thumb.png.89594fef21dab21fa4bfe864189eb1e9.png

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think we might have a problem here, boss.
Is login screen suppose to look like this in version 0.6.2? Version 0.6.1 looks ok (minus the notification bar covering input fields).

I have the same results on two installments (pw 3.0.123, firefox 70 and Chromium) one was an upgrade from 0.5.4, second clean install.1918847169_Screenshot_2019-09-18LoginProcessWire.thumb.png.6671089c8b4379644c98e912d72a60ce.png

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

New Release 0.6.3 – Codename »hehehe«

The last release with a "fix" to the login screen actually broke stuff more than fixing it (thanks @johndoe for reporting this). So this is a fix for the fix… Sorry about that. And some improvements to the login screen on mobile devices.

68747470733a2f2f6d656469612e67697068792e

Added

  • Fullscreen login screen on mobile 📲
  • Improved notifications on login screen

Fixed

  • Fixed Login screen design 🤯
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good stuff.
I don't want to sound like a broken record here, but there's another minor issue:
Horizontal scrollbar now appears when content exceeds the viewport height. To my understanding this issue is connected to the 'pw' css class in html tag.
It was ok in v0.5.4

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@johndoe can you please open an issue and provide some more info… OS, Browser, Screenshot and if you have any clue, affected css… Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Peter Troeger
      Hello 🙂
      I have set up pagination on a mulitlanguage site.
      I've done this before, but this time I have a problem I can't solve.
      Pagination is activated on 'parent-template' and 'child-template' just to be sure 🙂
      This is my code:
      $children = $page->children('limit=1'); foreach($children as $child) { $title = $child->title; echo $title; } echo $children->renderPager(); The navigation is output correctly and the link look correct as well 'parent-page/page2/'.
      But when I click the link, the site seems to redirect back to 'parent-page/
      Any help would be greatly appreciated 🙂
      - Peter
    • By Noel Boss
      👋 PW Pros…
      I have some hooks that I need to bind at the init phase (or even __construct) and I was wondering, and I couldn't find a good and simple way to determine if I'm in the admin. Would be nice if there is a reliable short option to do so, but I can't seem to find one… Is there a coherent way to tell this no matter where I am?
      Right now, I use the following method inside one of my modules:
      public function isAdmin($page = null) { if ( strpos($this->input->url, $this->urls->admin) !== false || $this->process instanceof ProcessPageList || $this->process instanceof ProcessPageEdit || ($page instanceof Page && $page->rootParent->id == $this->config->adminRootPageID) ) { return true; } return false; } @ryan wouldn't it be nice to have something like wire()->isAdmin(); like wire()->user->isLoggedin(); to tell if we are in admin – very early on (probably even in __construct() phase of modules?
    • By MateThemes
      Hello everyone!
      I use Ryan's site profile blog for my new website. Everything works great, but i am not able to change the url of the blog categories. Currently the url is root_url/categories. My client wants the url root_url/news/categories. 
      If change the url in the tab url from /categories to news/categories Processwire change it to news-categories!
      How can I change that or can I change it in the php file too?
      Thanks for your help for a beginner!
    • By Clément Lambelet
      Hey!
      I've been working on a Processwire installation (3.0.123) for a few days now and I must have made a big mistake this morning because the links in the admin's main menu no longer appear.
      This is not related to the admin theme, because the bug occurs with all themes (Default, Reno, Uikit).
      I tried to reinstall with the dev version (3.0.136), but the problem is still there. I also uninstalled all the modules I had added, without success. There is no error in the js console. 
      I still can access/view/edit the pages  by going through the admin/page list.
      Thanks in advance for your help!


    • By MateThemes
      Hello everyone!
      I have searched the forum for quite a long time and I tried some solutions for my topic but nothing seems to work.
      I need to create a Settings Page and for a native feeling I want to create it under the main navigation on top. The settings page should hold the Main Logo, some styling and other settings. As I said nothing seems to work for me. I tried to create a Page under Admin with Admin Template and ProcessPageEdit but then I can't assign an image field. 
      I don't want to write a module because it is to much work for only 3 settings.
      I hope someone of the forum could help me out!
      Have a nice day!
×
×
  • Create New...