Jump to content

Marty Walker

Members
  • Posts

    627
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Marty Walker

  1. Hello, I'm getting out of web design and development and I'm looking to get hold of an AU-based PW developer to send some clients to. I'm not looking to overseas developers at all. You can DM me here. Cheers Marty
  2. @kongondo Looking forward to seeing v2! I have v1 but I'll wait to see v2 before I move my shops away from snipcart and bigcartel.
  3. My apologies. It was an access issue for that user group - CI3 wasn't selected. Thanks for your help. - Marty
  4. This is how I'm calling FEEL: echo $page->feel(array( "text" => "Edit your page", "class" => "fixed center", "fields" => "title,artist_business_name,body_artists,artist_address_01,artist_address_02,artist_address_suburb,artist_address_state,artist_address_postcode,artist_website,artist_facebook,artist_twitter,artist_instagram,artist_behance,artist_dribbble,artist_email_public,artist_phone_studio,artist_phone_mobile,artist_categories,portfolio_images,pinterest_button" ) ); I get the initial modal appearing and I can see all the CI3 fields but when I click on a pre-defined crop I get pushed to the page tree.
  5. Thank you for this module, it's very easy to implement. I was wondering if there's a chance this could be tweaked to work with Horst's CroppableImage3 (https://modules.processwire.com/modules/croppable-image3/). When I click a crop to re-edit I get pushed back to the page tree.
  6. Would anyone be interested in forking and working on Fredi as a paid gig? I have Fredi running on a big-ish client site that's PW 2.6 and I need it to run happily with v3. Or are there alternatives?
  7. I use this from time to time when I absolutely have to: http://mobiledetect.net/
  8. Hi, One of the sites I created has had a complaint from their host saying that some ace files are being used to send spam. I'm wondering if anyone has had that problem before. These are the files they thought were suspect: The files we have found sending spam are listed below. '/home/mountvic/mail/mountvicflicks.com.au/adam/cur' '/home/mountvic/public_html/site/modules/TextformatterHannaCode/ace-1.1.5/demo/kitchen-sink/docs/c_cpp.cpp' '/home/mountvic/public_html/site/modules/TextformatterHannaCode/ace-1.1.5/demo/kitchen-sink/docs/cpp.cpp' '/home/mountvic/public_html/site/modules/TextformatterHannaCode/ace-1.1.5/demo/kitchen-sink/docs/objectivec.m'
  9. Fantastic work! I thought camera gear was expensive. Yikes.
  10. Was looking at something similar today. In my case I'm using this approach http://processwire-recipes.com/recipes/duplicate-content-between-fields/ to copy info between fields.
  11. Here it is. Looks like dodgy images from the client which worked everywhere else (PS, ID, Affinity, Preview etc) except in PW. Thanks for the help everyone. Carry on.
  12. So this is the link to the image which displays fine in browser: http://blumeillustrated.com.au/site/assets/files/1/blume_web_ad_bmcc.jpg And this is what I get in Inspect.
  13. Strangely it looks like this: <img src="/site/assets/files/1/blume_web_ad_bmcc.jpg" alt="" style="display: none !important;"> ... which is odd considering this is my PHP: echo "<img src='".$page->advert_image->url."' alt=''>"; @fbg13 There's a variation in there too and the directory group and permissions are all fine.
  14. Hi Horst, Thanks for the suggestion. My site/config.php doesn't hold any adminThumbOptions at all.
  15. Hi all, This is my first time working with PW3 (3.0.37 to be specific) and I've run into a wee problem. Apologies if this has been discussed before but I haven't been keeping up with happenings in the new version. I've upgraded from a 2.7.2 install and I can't seem to get new image uploads (jpegs or PNGs) displaying in the admin. The images that existed before the upgrade appear fine but anything new displays a blank thumbnail. I can confirm that the image is being uploaded as it exists in the directory. Not sure what do... Server is running: PHP 5.4.45 and MySQL 5.5.52-cll.
  16. I've always used a subdomain instead of a directory. You don't get the added path problems. The times I have had to work out of a subdirectory I've used something like phpmyadmin or adminer to change the links before shifting everything over.
  17. Thanks Robin S! That did the trick.
  18. I might upgrade PW then. Wondering if it also might be a Litespeed server gremlin. Cheers mate.
  19. Hi everyone, Long time no post. I'm trying to get HannaCode setup with a form from Mailchimp. When I try I get a server error 403 and it doesn't matter if I set it up as HTML/JS or PHP. Screengrab of the code attached. Running PW2.6.1, PHP 5.6.21 <!-- Begin MailChimp Signup Form --> <link href="//cdn-images.mailchimp.com/embedcode/classic-10_7.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <style type="text/css"> #mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */ </style> <div id="mc_embed_signup"> <form action="//blahblah.us8.list-manage.com/subscribe/post?u=1234&amp;id=1234" method="post" id="mc-embedded-subscribe-form" name="mc-embedded-subscribe-form" class="validate" target="_blank" novalidate> <div id="mc_embed_signup_scroll"> <div class="indicates-required"><span class="asterisk">*</span> indicates required</div> <div class="mc-field-group"> <label for="mce-EMAIL">Email Address <span class="asterisk">*</span> </label> <input type="email" value="" name="EMAIL" class="required email" id="mce-EMAIL"> </div> <div class="mc-field-group"> <label for="mce-FNAME">First Name </label> <input type="text" value="" name="FNAME" class="" id="mce-FNAME"> </div> <div id="mce-responses" class="clear"> <div class="response" id="mce-error-response" style="display:none"></div> <div class="response" id="mce-success-response" style="display:none"></div> </div> <!-- real people should not fill this in and expect good things - do not remove this or risk form bot signups--> <div style="position: absolute; left: -5000px;" aria-hidden="true"><input type="text" name="b_67374670051f55f34d9e9d1c6_063582bb26" tabindex="-1" value=""></div> <div class="clear"><input type="submit" value="Subscribe" name="subscribe" id="mc-embedded-subscribe" class="button"></div> </div> </form> </div> <!--End mc_embed_signup-->
×
×
  • Create New...