Jump to content

jukooz

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About jukooz

  • Rank
    Jr. Member

Recent Profile Visitors

2,486 profile views
  1. In Google Webmaster Tools you can actually get an average position of processwire.com for a given keyword.
  2. Great thanks. I figured out changing default.php few minutes ago. It's working for me now. Tried to make this module but I'm getting errors. They are about some classes but it doesn't matter. I have solution to my problem. And since I use Teflon theme, Even PW update wouldn't break it
  3. Hello, I have pretty strange situation. Hosting that I'm working on is forcing ISO-8859-2 encoding. I don't have any real access to it, just ftp to folder where I'm installing a site. None of htaccess solutions worked - have no idea why. The only thing that worked for me was adding header("Content-Type: text/html;charset=UTF-8"); to every template. But ProcessWire backend is still encoded in ISO-8859-2 and messy. How to write module that would add it to every ProcessWire pageload? Or to which PW file and where I need to paste it (probably it will never be updated)? My php skills are really poor. Know only basics that allow me to ingrate processwire to site.
  4. It seems to me that in Candy CMS there's very easy way to get it out. /core/plugins/redactor and Candy CMS has GPLv2 license.
  5. I love this theme and using it every time. Just for the record, firebug shows me one error, not sure if related to theme: "NetworkError: 404 Page Not Found - http://www.website.com/site/templates-admin/scripts/inputfields.js"
  6. Ok, I just rechecked and everything is working fine. So sorry for unnecessary question. I must have been very asleep when messing with it this night. I was doing stupid mistake - cloning a page and wanting to set the same name without moving it in a tree earlier. But if I didn't ask I probably wouldn't check it again. Thanks
  7. I would like to ask if it could be possible for a site with this module to have "the same" pages urls or processwire won't allow it to be made in any way? What I mean by "the same" is domain.com/particular-page and domain.net/particular-page or m.domain.com/particular-page. It would be very useful ie in case of desktop and mobile websites. So I suppose the question is if page in ProcessWire has to have unique Name or we might have got pages with the same names under different "Categories". website.com/race1/first-place website.com/race1/second-place website.com/race2/first-place website.com/race2/second-place ?
  8. So I'll be more careful now. I wanted to make a "name" field, but it was denied so I created "Name" And in this case, till now, it seems to work without any problem. So I was lucky
  9. I am doing this at the moment. Using apeisa's multisite module. m.domain.com is a separate page and has its tree. For redirection of mobile users I use Tera-Wurfl. For SEO purposes remember about canonical URLs. It would be great if every page had redirection to corresponding mobile page, but if someone came back from mobile to desktop version (you should provide such a link), leave him there - I am working on it currently (for someone who is not coder, it's not so easy ). EDIT: diogo was first
  10. So, is it ok to use capital letters in fields' names?
  11. Ok, I found why it was happening. It was because of name of the field. I named it "isNew". When changed to "isnew", everything is working as it should Problem solved
  12. I've just grabbed the latest version from GitHub. Also went back to English language and default admin template and it didn't help. Maybe I'm doing something wrong. But if you wanted to check this out ryan, I can give you admin and ftp access. EDIT: removing this field and adding it again didn't help as well. Do you have any idea what else can I try?
  13. I am not sure if I am doing something wrong, but checkbox field does not save its state. Do you have any ideas why is that happening? PW 2.2.9. I am using this field for the first time. EDIT: I updated to very latest 2.2.9 and checkbox field still does not save its state. I don't know if it changes anything, but mentioned checkbox is part of repeater.
  14. I also had problem with finding another part of this tutorial http://processwire.com/tutorials/quick-start/navigation/
  15. Hello, I can't change Homepage template because I get such an error. Can't save page 1: /: Selected homepage template cannot be used because it does not define access. Do you know what I made wrong? EDIT: I named template home.php and replaced that way. Thanks
×
×
  • Create New...