Jump to content

Noboru

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Noboru

  • Rank
    Distinguished Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Leipzig/Germany

Recent Profile Visitors

1,857 profile views
  1. Hi @AndZyk, you could try this: brew install imagemagick brew install pkg-config pecl install imagick For me this installs /Applications/MAMP/bin/php/php7.1.22/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20160303/imagick.so In MAMP I switched to PHP 7.1.22 and edited in corresponding php.ini MAMP_Imagick_MAMPextension=/Applications/MAMP/bin/php/php7.1.22/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20160303/imagick.so Now MAMP should use a newer Imagmagick with WebP-Support. Hope that helps. Gruß Armin
  2. Hi @horst, that works great - thank you!
  3. Hi @horst, My ImageSizerEngineVips is based on your ImageSizerEngineIMagickCLI with code from other sizers. The module works fine, but at the moment only for my needs, because I optimized for speed and left some options like sharpening. But if I have the time and interest, I can polish it. Another thing: I only use WebP in pages with lazy loading and srcset. Because of that I have only variations as WebP, not the uploaded pageimage. Your change here checks not only variations, right? For me, it changes many variations that already exist.
  4. @horst, it's perfect for me. I already had WebP since your code from late 2018 and use my own ImageSizer, which relies on LibVips. The Vips engine is very fast - about 5 times faster than ImageMagick. I hope WebP will make it into the core soon - many thanks for your hard work!
  5. @Macrura Yes, its the latest version. For me, the function on line 41 gets fired once - on loading the field, but not on changing the tabs.
  6. I'm sorry, but it does not work for me either. I have three languages, the default (German) is working, the others not.
  7. If Hicks may join, I'd gladly be there ;-) Leipzig is not far away enough.
  8. Hi tpr, I can install and use 1.0.4 successful on my PHP-dinosaur ;-) Thanks!
  9. Changing to "wire('config')" was successful. The next "this"-error was on line 430 ( Using $this when not in object context). I changed the output to only "$disabledText" and now AOS is working on PHP 5.3.8 Unfortunately, I can not switch to a newer PHP version on the server because there is still an old application running PHP 5.3.8. Processwire is on latest Dev (3.0.40), but I think the error is because the old PHP. Thanks for your support!
  10. Hi, I think it's in line 427: $modulePage = $this->config->urls->admin . 'module/edit?name=AdminOnSteroids'; AOS-Version is the latest (1.0.3).
  11. @tpr: Installing on an old php-5.3.8-site isn't possible, I'm getting Fehler: Using $this when not in object context (Zeile 427 in /site/modules/AdminOnSteroids/AdminOnSteroids.module)
  12. Hi Horst, it's great to see CoppableImage again in PW3! For me as Superuser all is fine, but if I login with another role (with right "page-edit-image") the modal crop-window switches to the pagetree-view.
  13. Hi tpr, for me v054 gives an error just after updating: Parse error: syntax error, unexpected '.', expecting ',' or ';' in /Users/armin/Websites/pwreiter/site/assets/cache/FileCompiler/site/modules/AdminOnSteroids/AdminOnSteroids.module on line 23 I'm running on PW 3.0.32 in local environment (MAMP). I had no issues with past versions of AdminOnSteroids.
  14. Hi Horst, any news on this topic? At the moment no good cropping solution for ProcessWire 2.8 and 3.0 seems to exist.
  15. Hi @justb3a, this is exactly what I need to start a artist-website for a friend! Greetings from Südvorstadt!
×
×
  • Create New...