Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Configuration'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 12 results

  1. Hi, this has me stumped, please help. 😳 I'm using a field 'page_body' in a page-template as well as a blog-template. HannaCodeDialogue is enabled for the field page_body. HannaCode works perfectly in Pages but not in Posts. The dropdown is visible in the pages edit template but not in the posts edit template. If I manually put the code into the Posts Template i.e. : [[YouTubeVideo videoName="my_vid"]] it simply displays the tag. I'm quite sure this is a config error of some sort but for the life of me, I can't find it. Thank you. Greg.
  2. Hi all, Not sure if this is even possible but I would like to add a button on my modules configuration page that triggers a method to run. The method in question belongs to the module itself. Is this possible? So far I have: MyModule.module public function init(){ wire('forms')->addHookAfter('InputfieldSubmit:processInput', $this, 'foo'); } public function foo(){ error_log('IT WORKS!!'); return; } MyModuleConfig.php public function __construct() { $this->add( [ [
  3. Hi all guys! I've a BIG problem here and hope you can help me to solve it. Suddenly yesterday my PW installation stopped letting me to log in. I can access the front-end, but each time i try to log into the back-end it gives me "This request was aborted because it appears to be forged." I already have searched into the forum and tried every possible solution, without any result In order: site/config.php is readable site/assets/{cache,logs,sessions} is present and 0755 (and setting them to 0777 doesn't make any difference) tried to backup site/assets/sessio
  4. Hello and Happy New Year to everyone, I'm trying to implement module configuration fields in an Inputfield Module following Ryan's blog post https://processwire.com/blog/posts/new-module-configuration-options/ Is this supposed to work for all modules? My module extends InputfieldCheckboxes. This is the structure of my module folder: The InputfieldCheckboxesDependenciesConfig.php is not being picked up at all. When I configure it the old way with ___getConfigInputfields(), it is working.
  5. Hi fellow Processwirers (?), I was wondering if anyone here uses PHPStorm in conjunction with PhpUnit? In particular, I'm trying to get it to work with Processwire so I can incorporate the Pages & other intrinsic Processwire objects into the testing. Any example or real life configuration examples would be most welcome. Thanks in advance.
  6. Dear ProcessWire Support, I am new at ProcessWire and I am trying the new 3.x development versions. As the new version 3.0.8 devns was new released, I test if was possible to move to the new version by linking the wire folder and the index.php and .htaccess as symlink from a version repository with the different pw versions. But this does not work, it seems that pw is not able to use the symlinks. The apache directory configuration contains the required setting: Options -FollowSymLinks +SymLinksIfOwnerMatch Is it principally be possible to use symlinks and when what must be configured?
  7. Hey PW, I am only a starting developer and I am still in school and my experience with processwire is quite small but recently I've created my own module for Processwire and I kind of had to ask and copy a lot from other sources, now I want to create a small walk through tutorial for people with the same lack of knowledge as me And as a guide for myselfs in the future 1) Setting up the file. Okay, so we start of by making a new document in the Module root folder and call it Harmster.module for this example, we dont need to add the .php extension. Now every module in Processwire needs to e
  8. I would like to provide a way to for the caller to configure an Inputfield when getting it, i.e., when either __construct or init is called, as opposed to having to set each field independently after the field has been instantiated. How would I do that? What I have now: // get a password field $field = wire('modules')->get("InputfieldPasswordGeneric"); $field->attr('id+name', 'password'); $field->attr('size', 40); $field->required = true; $field->label = 'Password:'; What I'd like to do (conceptually): $defaults = array( 'required' => true
  9. Hi all, I was trying to add an image field to `implements Module, ConfigurableModule ` . When uploading image I was getting error as TemplateFile: Invalid image<pre>#0 [internal function]: InputfieldFile->___processInputAddFile('fdd-1.jpg') #1 public static function getModuleConfigInputfields(array $data) { $inputfields = new InputfieldWrapper(); // $field = wire('modules')->get('InputfieldImage'); // $field->attr('name', 'logo'); // $field->label = __('Logo'); // $field->addOption('logo', 'logo'); // $field->attr('value', isset($data['logo
  10. How could we add a repeater-field to our module configuration pages? I tried to add it like any other input field, but no success! (Just as a sidenote: Unfortunately my php skills are really restricted) This is my current state, but it just throws an exception: Error: Exception: Unknown column 'field_title.count' in 'field list' (in wire\core\Database.php line 118) public static function getModuleConfigInputfields(array $data) { $data = array_merge(self::getDefaultData(), $data); $inputfields = new InputfieldWrapper(); ... $field = wire("fields")->get("title")
  11. hi all, just realized that links created with tinymce doesn't have a title attribute. any known workaround how to get it? thanks
  12. Hey everyone, I would like to start off saying that I am sorry for posting this but I couldn't find something about this and I really need to know this ASAP. So I want to create a module where the admin can enter an API key in the module settings, how do i create that input field and more important, how and where do i save the information he admin has entered? Much appreciated and thanks in advance!
×
×
  • Create New...