Jump to content

angelo, italy

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About angelo, italy

  • Rank
    Jr. Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi @Dzung I installed the WireMailPHPMailer module and solved it. Greetings
  2. Dear friends, the failure of the module depends on the hosting (godaddy). Below is the question solved .. Sending emails through other providers in Godaddy is not allowed, so you need to use the following settings: Port: 25 SMTP authentication: False or None SSL or secure connection: None Server or Host: The relay server to use depends on the type of hosting and script you use. What type is my hosting account? Linux (cPanel) Use localhost, unless: You use a PHP script and the mail () function. You use a Perl script and the binary / usr / lib / sendmail. In these cases, you will not need to specify any relay servers.
  3. Hi I can't get wiremail to work .. Can you show me a solution Thanks so much array(1) { ["SETTINGS"] array(28) { ["default_charset"] string(5) "UTF-8" ["localhost"] string(23) "domain.com" ["smtp_host"] string(17) "smtp.xxxxxxxx.com" ["smtp_port"] int(587) ["smtp_ssl"] string(0) "" ["smtp_ssl_crypto_method"] string(0) "" ["smtp_start_tls"] int(1) ["smtp_tls_crypto_method"] string(31) "STREAM_CRYPTO_METHOD_ANY_CLIENT" ["smtp_user"] string(25) "admin@domain.com" ["smtp_password"] string(12) "RBxxxxxxxgEPlj" ["smtp_password2"] string(0) "" ["clear_smtp_password"] string(0) "" ["allow_without_authentication"] string(0) "" ["realm"] string(0) "" ["workstation"] string(0) "" ["authentication_mechanism"] string(0) "" ["smtp_debug"] int(0) ["smtp_html_debug"] int(0) ["sender_name"] string(16) "Vincenzo xxxxxxx" ["sender_email"] string(25) "admin@domain.com" ["sender_reply"] string(0) "" ["sender_errors_to"] string(0) "" ["sender_signature"] string(0) "" ["sender_signature_html"] string(0) "" ["send_sender_signature"] string(1) "1" ["extra_headers"] array(0) { } ["valid_recipients"] array(0) { } ["smtp_certificate"] string(0) "" } } array(1) { ["RESULT"] array(5) { ["subject"] string(14) "Debug Testmail" ["addSignature"] string(1) "0" ["textbody"] string(39) "This is a test message" ["recipients"] array(1) { [0] array(3) { ["emailaddress"] string(24) "angelo.xxxxxxxx@email.com" ["name"] string(0) "" ["type"] string(2) "to" } } ["send"] string(0) "" } } array(1) { ["ERRORS"] array(1) { [0] string(69) "could not connect to the host "smtp.xxxxxxx.com": Connection refused" } } array(1) { ["DEBUGLOG"] string(144) " Resolving SMTP server domain "smtp.xxxxx.com"... Connecting to SMTP server "smtp.xxxxxx.com" port 587... " }
  4. Hi, I'm not so good in PHP ... In a website I want to sort result using foreach, this is the code: $profi = $pages->get("/professionisti/")->children('limit=4, sort=date'); My question is: if I want to change the order, from the latest to the oldest or from the oldest .. what I have to write? Thanks a lot
  5. I unistalled Front-End Page Editor and now my website is working well 🙂
  6. I understood my issue and follow instructions in the forum. Now it works. Thanks
  7. I tried to find a post about my issue but I did't find it. Can you help me? thanks Issue is: Note: your current server locale setting isn’t working as expected with the UTF-8 charset and may cause minor issues. Your current locale setting is “C”. Please translate the “C” locale setting for each language to the compatible locale in /wire/modules/LanguageSupport/LanguageSupport.module: • Italiano • English For example, the locale setting for US English might be: en_US.UTF-8
  8. hi, I'm tryng to insert slider into my template without success... ... <div class="col-12"> <div class="animated bounceInDown" style="animation-duration: 3.5s;"><img class="img-responsive" src="<?php echo $slider->render($page->get('slider')); ?>" /></div> ... can you help me??
  9. Hi! I did it, my code is <img class="img-responsive" src="<?php echo $page->headimage->url?>" /> but imags don't appear! If I analyze code in the front using google console I saw this code <img class="img-responsive" src="/processwire-master/site/assets/files/1/"> .. it seems to stop in the folder without getting image's url.. 😕
  10. Hi guys... I love pw! I'm trying to update a template of the multilanguagge website. I created a field, i called it "headimage" and I added it to the home template. .. . But I can t see any image!!! Where is the issue?? Thanks my friends
  11. How long? I'm confident in front-end but no php...... 😕
×
×
  • Create New...