Jump to content
Peter Knight

Running PW on Plesk

Recommended Posts

Hi guys

I'm running PW on a VPS on Plesk for the first time and having some problems. The DNS hasn't yet kicked in so I have a funky IP address, port number and webspace name in the URL which aren't helping.

I've obscured the real address here but you get the picture

https://111.111.111.111:8443/sitepreview/http/mydomain.com/processwire/

I can load up the login page but the css isn't mapping correctly and looks like

post-1166-0-01706300-1422651197_thumb.pn

Is it the htaccess I need to edit by changing 

  #   RewriteBase /

to

RewriteBase /sitepreview/http/mydomain.com/

or something else? Currently above doesn't work.

If I look at the source, the css is mapped as follows:

<link type='text/css' href='/wire/modules/AdminTheme/AdminThemeDefault/styles/main-classic.css?v=12' rel='stylesheet' />
	<link type='text/css' href='/wire/modules/Process/ProcessLogin/ProcessLogin.css?v=101' rel='stylesheet' />
	<link type='text/css' href='/wire/templates-admin/styles/font-awesome/css/font-awesome.min.css?v=12' rel='stylesheet' />
	
	<script type='text/javascript' src='/wire/modules/Jquery/JqueryCore/JqueryCore.js?v=183'></script>
	<script type='text/javascript' src='/wire/modules/Jquery/JqueryUI/JqueryUI.js?v=193'></script>
	<script type='text/javascript' src='/wire/templates-admin/scripts/inputfields.js?v=12'></script>
	<script type='text/javascript' src='/wire/modules/AdminTheme/AdminThemeDefault/scripts/main.js?v=12'></script>	

Share this post


Link to post
Share on other sites

@peterknight

I'm just wondering why you not publish real IP?

Maybe something wrong with https?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@peterknight

I'm just wondering why you not publish real IP?

Maybe something wrong with https?

Because the site is in development. Top secret :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Peter Knight
      Is anyone here using WEBP as their output image format and what is your server / environment setup?
       I know there's support for it in PW lately and decided to investigate.
      Found it quite difficult to do this on a practical level. IE My current VPS is Cent OS 6 and Plesk and unless I'm wrong, WEBP is not supported by either.
      Which host and setup are you on that allows you to run WebP?
      Cheers
    • By John W.
      Summary: If I have a site sitting on a server called testing.com, then on the server change it to mycompany.com, do I have to modify any settings in ProcessWire?
      After building several processwire for clients, the one question that I haven't had is about moving a processwire site from an old (temporary) domain to a new domain.
      For instance, I typically setup development sites for clients and register a temporary domain (and lock with a password). For instance, thee client can go test.com and get all their content finalized, change wording, add news, swap out photos -- everything to make the site production read.  
      Next, on my hosting account I can have testing.com renamed to theircompany.com - and change the nameservers.
      A simple question here. If I have a hosting company rename the account from testing.com to theircompany.com, change my nameservers whereas going to theircompany.com loads the production site, Is there anything I need to change in the processwire configuration or in the PW database?
      In the past, I've just manually copied the site, and fresh-installed PW, and imported the data. Seems like a lot of hassle.
      I have a second part question about updating the PW core, however, after consideration I'll post it as a new topic.
    • By hollyvalero
      I have a website on a shared server that I use to store a few sites. My active domain is at the top.  The new website domain hasn't been activated yet, but the path would be something like:  myactivedomain.com/newdomain.com/ and once the DNS is flipped, just newdomain.com/
      As I am building and adding a load of PDFs, all the links default to /newdomain.com/site/assets/files/etc...
      This isn't migration, but a DNS activation.  Once that is updated, I'm still going to have a bunch of /newdomain.com/ links in there to pages, pdfs, images, etc. 
      Before I resign myself to grepping out page-by-page all the "/newdomain.com/" references I thought I would see if there's a way to update these automatically in processwire but I'm seeing stuff on migration... stuff in the rich editors about correcting links, but I don't see anything that covers this.  Is there a way to do this automatically? Via module? I didn't see anything in the config file... but would be grateful to anyone who can shed some light... 
       
    • By Cole
      Long time listener, first time caller...

      I have been working with ProcessWire for some time now and it has been amazing, my go to CMS. Previously my workflow had a local development setup through MAMP using an address like http://localhost:8888/websites/example.com.
      I have recently changed this in preference of  http://dev.example.com, that way I do not need to disable the .htaccess forward from non-www to www to develop locally. My .htaccess forward is setup like:

        RewriteCond %{HTTP_HOST} !^dev\. [NC]
        RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\. [NC]
        RewriteRule ^ http://www.%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
      This works on all sites that are still using ProcessWire 2.5, however on sites using 2.8 and 3.0 I am getting a 403 Forbidden error. After reading through the forum posts related to 403 errors I have not been successful in finding a solution for my issue. Has anyone experienced this or can assist? Thank you very much in advance, the forum community has been so helpful I have never needed to post until now.
    • By clsource
      Hello,
      Processwire its present in Cpanel's Softaculous
      https://www.softaculous.com/apps/cms/ProcessWire
      But It's not present in Plesk APS.
      I think it's a good idea to create such aps and sent it to plesk for including them in their
      aps system.
      here is some info that I found.
      http://download1.parallels.com/Plesk/Doc/en-US/online/plesk-aps-overview/index.htm?fileName=69262.htm
      http://doc.apsstandard.org/2.1/start/
      http://kb.sp.parallels.com/en/115664
      anyone has any experience creating aps packages?

×
×
  • Create New...