1 post in this topic

Hi Everyone

I have a problem here. I have built a site with Processwire on localhost and then transferred to my customer's server. a) it's a windows server (unfortunately) and b) there is a domain-mapping for this site, the domain points to a folder of another domain. Sorry, I can't explain it any better, I don't really understand the different types of servers (why do they have to be different anyway...).

My problem is, that I see the main website but not the admin page. Do I have to add anything to my .htaccess file?

I also tried to include web.config file. Not .htaccess nor web.config file have an impact when changing its content. I really have no clue what to do!!

Links: mcconnellacademy.ch, mcconnellacademy.ch/admin

Thanks for any pointing in the right direction!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By hellomoto
      I am working on a module that runs/previews (for pub/unpub) imports on importer page view. The template has to be in site/templates, so far as I know, so one is created there on install which includes a file to run from within the module, but then when it's run and tries to read the importer csv file it cannot, since it's in the admin, I guess... Is it possible to set the template page to a file in the module directory? Will that work?
    • By benbyf
      Hello,
      Does anyone know whether the is a place detailing the structure your admin theme should take when creating one? e.g. I see UiKit, Reno and Default admin themes all have default.php, init.php, controller.php files, is this a stylisitic choice or a prerequisite for any admin theme module?
      Thanks!
    • By Tom H
      Hello,
      This is my first post here, I've been using processwire for a while now and having a great time with it!
      Quick question regarding the Pages field:
      I am using a multiple-select pages field on the User template, so that a dealer can be associated with each user of certain roles. This works flawlessly without any conditions being set, but if I set 'Show this field only if' to
      roles=dealer|dealer-admin the field shows and hides as desired, but revert to null when saved.
      Is there anything I'm missing here?
      Thanks,
      Tom
    • By regesh
      I have to languages - english and russian.
      I need russian language to be set as default for admin panel. How to do it? Thanks!
    • By Andreas Augustin
      Hello!
      How can I add custom Content to the Admin Theme Footer or Header?
      Is this possible with a hook? I want also to can upgrade easy and don't touch core files...