Jump to content

Requiring to add the Image below contact form


Mithlesh
 Share

Recommended Posts

Hi Mitlesh, this is the clone of a thread you've opened yesterday, asking more or less the same.

That being said if you want another image, wherever you want, you just have to output it inside your code, like you've done with the one you've referenced.

Don't forget:

1) you have docs at your disposal.

2) it's august and many of us are away for vacation, so if none replies at your first thread be patient and search the forum for an answer.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By theExo
      Hey folks,
      im pretty new to Processwire. A client of mine asked me to migrate his old (v2.5) Processwire Website. On his server its running on PHP 5.3 and i want to upgrade + migrate the site at the same time. I Downloaded the Site from his server to set it up locally, replaced the /wire directory, index.php and .htaccess with the files of the latest version. After that i changed the DB Connection details in the config.php, swapped to PHP 7.4 and now, when i open up the site on my localhost i get this error:
      compile(\ProcessWire\wire("config")->paths->root . "site/templates/includes/head.inc.php",array('includes'=>true,'namespace'=>true,'modules'=>true,'skipIfNamespace'=>true)))?> compile(\ProcessWire\wire("config")->paths->root . "site/templates/includes/header.inc.php",array('includes'=>true,'namespace'=>true,'modules'=>true,'skipIfNamespace'=>true)))?> compile(\ProcessWire\wire("config")->paths->root . "site/templates/includes/start_content.inc.php",array('includes'=>true,'namespace'=>true,'modules'=>true,'skipIfNamespace'=>true)))?> compile(\ProcessWire\wire("config")->paths->root . "site/templates/includes/footer.inc.php",array('includes'=>true,'namespace'=>true,'modules'=>true,'skipIfNamespace'=>true)))?> The page itself doesnt load, just a white space with this stuff on it
      I checked if the files exist, they do.
      I hope anyone can help me with that 🙂 Thanks in advance!
    • By Norman_12
      Hi Guys im using Processwire 2.7.2  and still discovering the platfom.
      is it possible to store all the submitted email in a one page table instead of each page for each submitted email ?
      Looking forward to hear your thoughts
    • By spercy16
      These issues should be fairly easy for any intermediate to advanced ProcessWire developer to answer. I'm new to PHP and relatively new to ProcessWire and just need a bit of help. What I'm trying to do is bring in a couple of cards from my Projects page to display on my home page. I finally got the code right to bring in the cards but right now they're using my original images instead of my resized "variations". So firstly, I would like to know how to reference the variations of my images instead of using the original. Secondly, I need to grab only four of the cards from the Project page and not import in all ten. It should be just two small changes to my code to do these things (I would imagine). Here is the code I currently have for that section:
      <?php // https://processwire.com/api/arrays/ // check if the array of images has items if (count($pages->get("/projects/")->images)) : // get array of images from the field $images = $pages->get("/projects/")->images; $count = 0; // iterate over each one foreach ($images as $image) : $count++; $sectionText = $pages->get("/projects/")->get("paragraph_$count"); $img = $image; $buttonCode = $pages->get("/projects/")->get("url_$count"); ?> <span id="card<?php echo $count?>" class="card"> <img class="cardThumb" src="<?php echo $img->url; ?>" alt="<?php echo $image->description; ?> Thumbnail" /> <div class="cardBody"> <div class="cardText"> <h2><?php echo $img->description; ?></h2> <?php echo $sectionText; ?> </div> <div class="primaryBtn"> <a href="https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id= <?php echo $buttonCode; ?> &source=url"> <button> <i class="fas fa-donate"></i> Donate </button> </a> </div> </div> </span> <?php endforeach; endif; ?> Thanks in advance for any help!
    • By OrinTerry
      Hello everyone. I am running a small technology blog, which is in WordPress. The main problem with my blog is that it does not open on any Windows 7 computer normally. I know Windows 7 has lost official support from Microsoft but still, there are plenty of users who still use Windows 7. The blog site is already 'HTTPS' protected but after opening in any browser, it shows 'not protected' next to the URL box. So, if I migrate all the site data to 'ProcessWare', will I get the same problem here too? Any kind of feedback would be greatly appreciated.
    • By Marvin
      Hello, excuse me
      I'm new at processwire, i want to ask about a master detail system (Inheritance system) using a processwire. Can we create a Inheritance table using a processwire, and how we create it? Thank you for the help
×
×
  • Create New...