Jump to content

cappuccino

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About cappuccino

  • Rank
    Jr. Member

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

770 profile views
  1. SOLVED: On the server "readfile()" was disallowed One problem was, that I used PHP 7.2 on the server. Now i changed to PHP 5.6. But if I click on the Link (<a href="<?php echo $page->url;?>?pages2pdf=1">PDF erstellen</a>), the file is saved on the server in /site/assets/files/page-id. But no visiual download ond the webpage. It opens just a empty page with the following url: .../page_name?pages2pdf=1. On localhost it works. Does somebody has an idea where my fault is? Thank you.
  2. That's a really great module! Thanks a lot! On localhost it works perfect. But on the server I have the problem, that it don't creat the pdf file correctly. The file has only 0 Bytes and there is an error if I open it. Somethink like "the file is damaged". Does somebody has an idea where to problem is? On Chrome DevTools is this error: Resource interpreted as Document but transferred with MIME type application/pdf: Thanks for your help. <a href="<?php echo $page->url;?>?pages2pdf=1">PDF erstellen</a>
  3. Thanks a lot! I've overlooked this required dependencies. Silly me!
  4. Hello I'm trying to creat a widget and add it to ckeditor. I found this tutorial, but something I make wrong. First I downloaded this plugin (https://ckeditor.com/cke4/addon/widget). I extracted the downloaded plugin in site\modules\InputfieldCKEditor\plugins. Then I started with the simplebox tutorial. I added a new folder ("simplebox") in site\modules\InputfieldCKEditor\plugins and followed the steps in the tutorial. But I'm struggeling with the part "CKEditor Initialization". I selected "simplebox" and "widget" in the 'extra plugins' section of the field config, but there are no extra toolbar buttons. If I open the page with the textarea there is only a empty field (s. picture). Could you help me?
  5. Thanks a lot for your reply. This is the result: 1033 news->name title headline summary kategorie body images count: 2 Pageimage The error was probably because I had never before created a new field with the fieldtyp CroppableImage3. Because I already had some images fields, I have only changed the input field type of the existing fields and not created a new one. After I had created a test field with the fieldtyp CroppableImage3, the other fields now work as desired.
  6. Hi, I'm using PW 3.0.33 and would like to crop some images. If I publish the page I have always this error: Error: Exception: Method Pageimage::getCrop does not exist or is not callable in this context (in ../wire/core/Wire.php line 410) #0 [internal function]: ProcessWire\Wire->___callUnknown('getCrop', Array) #1 ../wire/core/Wire.php(348): call_user_func_array(Array, Array) #2 ../wire/core/WireHooks.php(548): ProcessWire\Wire->_callMethod('___callUnknown', Array) #3 ../wire/core/Wire.php(371): ProcessWire\WireHooks->runHooks(Object(ProcessWire\Pageimage), 'callUnknown', Array) #4../wire/core/Wire.php(372): ProcessWire\Wire->__call('callUnknown', Array) #5 ../wire/core/Wire.php(372): ProcessWire\Pageimage->callUnknown('getCrop', Array) #6../site/templates/home.php(63): ProcessWire\Wire->__call('getCrop', Array) #7 template-file: $bild = $neuigkeit->images->first()->getCrop('news'); $content .= "<figure> <img src='{$bild->url}'> <figcaption>{$bild->description}</figcaption> </figure>"; Does anybody know why i keep on getting this error? Thanks for your help.
  7. Thanks a lot for your help! The plugin works great but unfortunately I have in my defintionlist a bullet list. Like this: <dl> <dt>Begriff</dt> <dd> <ul> <li>Stickwort 1</li> <li>Stichwort 2</li> </ul> </dd> </dl> ... and this doesn't work and I have no idea how I should adapt the plugin. So I think I have to try Macrura's solution .
  8. Is there a possibility to add a definition list? <dl> <dt>Stichwort</dt> <dd>Erklärung</dd> </dl> If yes, how I have to do that?
  9. Hey thanks a million for this modul Unfortunately, I have some troubles. I've installed the modul, add the current template in the settings and tried it out. In the template file (htdocs/site/templates) I've add this code, like in the instructions: echo $modules->get('Pages2Pdf')->render(); But I receive always the same error. Something like "Error loading PDF-File". What's wrong? Did I forgot something? I use Processwire 3.0.29. Thanks for your help. PS: Sorry for my "English"
  10. Hello Does anybody know, is it possible to search text in PDFs or other attachments with ElasticSearch? And how I have to install ElasticSearch? I've download Elasticsearch (https://www.elastic.co/downloads/elasticsearch). But in which folder I have to unzip the files? And how I do install this? Thanks for your help. (https://github.com/jdart/ElasticSearchProcessWire)
×
×
  • Create New...