Jump to content

jsantari

Members
  • Content Count

    88
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About jsantari

  • Rank
    Full Member

Recent Profile Visitors

3,265 profile views
  1. Looking to create a membership based site using LoginRegisterPro. Seems it's missing a key piece which would be charging for a new user sign up and assigning them a new role or roles ideally based on what type of membership they choose. For example: Basic, Silver, Gold etc. How would you add this ability to LRP? Suggestions?
  2. Had to sit on this for awhile as other things have taken priority. Tried it out and it works on preventing me from adding an image over limit. However it does it after it initiates the upload showing a thumbnail and leaves the spinner spinning. Not really what I would want for UX. What would work best would be for it to disable uploading if the limit has already been reached so they don't even try but that may not be possible?
  3. [RESOLVED] Is it possible to change the number of allowed image uploads on the fly from what is set for the field. For example the max is set to 10 but I only want you to be able to upload 3?
  4. This is an interesting hook. I'm looking for a way to limit the number of images a user with a specific role can upload. I'm using FEEL as a front-end editor for a membership/directory type site. I want for example someone with a basic-member role to only be allowed 2 images, silver-member 5 etc.. Is this possible? It would need to not allow them to add additional images but they would be able to still edit/delete an image if they were at their max limit.
  5. I'm trying to access the feel module from within a custom module but it's throwing a 500 error with "Call to a member function feel() on null " in my module . I'm using $this->page->feel() in my module. Have no idea what is wrong with this? Can't figure out how to get a reference to feel inside the module.
  6. I am playing with some front end js content editing and would like to render my body field without the embedded hanna codes being rendered. That is, I want the hanna code to be displayed in the content. Is there a way to temporarily deactivate the hanna code rendering in my template?
  7. I have a site that I want to update from 2.6.1 to the latest 2.8. Do I need to go to 2.7 first then 2.8?
  8. Good thought. Easiest way for now was to just swap out the single class for the multiple classes with jquery on dom loaded. Works fine.
  9. You and I both know the right BS classes to use, clients don't. Ideally it would be really cool to have it usean alias for a group of classes - ex; 'Green Link' for 'btn btn-success btn-sm'. Sometimes there are BS theme tweaks involved too so again the alias approach would be more user friendly for the less informed.
  10. Is it possible in the ProcessPageEditLink to define multiple classes as a group. I've tried to add more the one class to a line but this breaks things. Only single classes on a line seem to work. Using a css framework like Bootstrap it would be good to be able to create a class check box for example for the combined classes: btn btn-success btn-sm.
  11. Sorry, should have clarified the why for this. I host clients on hostgator and back in the spring they changed a mod security rule on the server which causes any url with an http or https in it to throw a 403 forbidden error. So when you go to edit a link you have created it errors and the dialog displays the error. Only way to fix it is to get on support with HG go through a couple of levels and then get them to whitelist the domain for the security rule which is causing it (they don't tell you what it is). This is the url that crashes it: http://northernaire.com/webadmin/page/link/?id=1322&modal=1&href=http%3A%2F%2Fwww.vilaswi.com%2Foutdoor-fun%2Fcross-country-skiing-snowshoeing%2F Take out the http on the call and it will load. I was going to look at trying to look at a way to hack something to get it to work on the output end. Just a pain to have to go through the process of whitelisting for a new PW install.
  12. When editing content with ckeditor and I want to add an external link in the content the link dialog is automatically putting http:// at the front of the link no matter what I do. Is there a way to disable this behavior?
  13. @Robin SIt will go to api.php when that was setup as a template for the page /api. I did figure out that PHP files don't work in /site/ and I moved it to /xapi below root. I can access it now and just figured out how to get what I wanted. @LostKobrakaiMoving it outside of /site/ as mentioned above got it working with parameters but still didn't get me the ability to use segments. Was able to get that working by adding a rewrite rule in the PW .htaccess. Don't see any other way to get it to work so that will need to go into any updated .htaccess I use down the road.
×
×
  • Create New...