Jump to content

Can't delete image on page edit. (dev 2.5.19)


douglas81
 Share

Recommended Posts

Hope somebody can help me out here. Dev 2.5.19 great so far apart from this quirk...

I created an image field, like normal.

I added it to a template, as normal.

I go to edit the page in question, upload the image. Everything great. Except now I can't delete the image. It just stays there on page save. Any ideas? Is this a known bug with the latest PW dev?

Everything else seems fine. Using Reno's theme, if that make's a difference?

Douglas.

P.S. just tried it with default theme and no difference.

Link to comment
Share on other sites

Here's a weird thing. It's not just new fields I've created since upgrading to the new dev, it's the same problem with every image. I can't delete anything! No error messages, nothing. I click the trash button and it goes red and scores it out like normal. But then hit save and it just comes back like I didn't do anything.

How curious. I don't think it's file permissions or anything like that because I haven't changed anything on the site directory. Just replaces the wire directory, as normal.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ah, good to know it's not just me. I was running the stable PW, but the new image and comments features caught my eye so I thought I'd give the newest dev branch a shot.

Do you know, is it safe enough to revert back to an earlier dev? Could that really mess things up?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...