Jump to content
Ali Zawawi

Website Error after moving to neu Server

Recommended Posts

Hello Processwire Profi,

as i am new to Processwire , i had a customer who need to move his website to our server (Plesk) i moved as tutorial on this form step by step,

but website wont look same and jquery error are showing.

the slider wont work and foto gallerie !

maybe some one can tell me where is the problem that i can fix it would be very nice.

SQL database is connected properly !

here is the web to check : https://www.krewitt-transporte.de

thank you in advance

best regard from Germany

Ali

Share this post


Link to post
Share on other sites

How did you migrate the site?

Did you copy all files over and imported a DB dump?

If so... try the Duplicator Module as it exports each and every asset you might need into an installer.

There are some errors in the console which are... weird... and therefore out of my knowledge.

You might also check the following things:

  1. delete all compiled files from modules via admin interface or...
  2. delete ProCache cache if ProCache is used
  3. delete cached parts of the site (/site/assets/cache/)
  4. use only the PW version the site was already reading
  5. use PHP 7.4 (for newer PW instances)

In addition to the above you might give us some more details about:

  • What modules is the site using?
  • Which version of PW?
  • Which version of PHP?
  • Which version of MySQL/MariaDB?

Do you still have access to the old version of the site?
Could you switch back and create a staging environment for the new site?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

The biggest issue seems to be that /site/templates/js/jquery-1.7.2.min.js is somehow corrupted. Try transferring it again, or alternatively downloading jQuery 1.7.2 directly from jquery.com or some other site where it's available in it's original form.

Edit: actually... same goes for most of your other JS files, and some parts of CSS files as well. If you have original (pre-transfer) versions somewhere, try transferring them again (via FTP or whatever method you used). It looks like something went wrong while files were being uploaded (or downloaded).

If you have the full source code for the site available, you may even want to transfer it again to the server, or alternatively compare it with current versions to make sure there are no more broken parts 🙂

Edited by teppo
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi thank you all for reply on my question ,

i already tried to files copy many times from old server to new one and import sql nothing help always got the same error .

i even tried many php version with no success.

already deleted cache not working too !!

migrating with duplicator module is not available anymore as the website is removed from old server .

i will rebuild the website with wordpress !!

thank you all 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/2/2021 at 11:14 PM, Ali Zawawi said:

i will rebuild the website with wordpress !!

I think this is the worst solution for probably a small problem

  • Like 3
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe it's a temporary solution. It almost looks like it. 

Let's see what happens and how it might change for the better.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...