Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pagereference'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I have a Page Reference by template radio button field to promote a certain page (only two options), but I'd like to target the page that isn't selected. This would be used dynamically throughout the site. Does anyone know how I could accomplish this? Would I use something like remove() or not()?
  2. Hi Folks, Encountered strange problem re: PageReference + MapMarker. The PageReference is being used for creating "tags" ala @renobird from this comment here: ( thx renobird! ) I then have a template with the PageReference on it, then below that a simple and standard MapMarker. If i set the Page Reference to "Allow New Pages Created", it's great, new tags can be added in. But when you then tab into the MapMarker and set the location all appears fine until you either Save Page or Publish. At that point, the page is saved, the new tags are added correctly, but No Location is saved in the Map Marker. If I set the Page Reference to NOT "Allow New Pages Created", the MapMarker location is saved perfectly well. So does anyone know if something weird happens in the "Save", that successfully adds in the new tags, but looses what was put into the MapMarker location ? Thx!
×
×
  • Create New...