Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'android'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello I made a simple app for reading the main RSS for ProcessWire news. Now you can access ProcessWire Blog, ProcessWire weekly and the Latest Forum Posts in a Single App in your iOS or Android smartphone. Open Source of Course. Made using the http://jasonette.com technology. You can compile your own app if you want. For A Quick Look 1.- Download the Jason App (iOS) https://itunes.apple.com/us/app/jason./id1095557868?mt=8 (Android) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jasonette.jason 2.- Use the Following Url https://raw.githubusercontent.com/NinjasCL/pw-app/master/app.json Source Here https://github.com/NinjasCL/pw-app
  2. I'm using Processwire 3.0.61 with the site-regular profile and am in the process of browser/device testing for the template I'm working on. I've managed to get a consistent displaying of the site across Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari (both Windows and Mac checked but not Linux, yet) and Android (portrait orientation on SIII Mini). When I initially switch to landscape orientation on the SIII Mini the layout is consistently retained. I'm assuming that is because the device initially zooms the page rather than redraws the screen. However, as soon as I click on the menu icon the screen is redrawn in such a manner that the body of the template is offset by what looks like +10px or so (right and down) pushing the whole of the content off the screen to the right as well as down. Interestingly the shadow on the banner background image (set to fill width of screen using the cover attribute) remains in place where it should be. But there is also the wierd artifact that any horizontal rules appear twice (once where they should be and once offset again by what looks like the same amount as mentioned above). Nothing I've tried in terms of CSS3 has any effect so far. I'm wondering if anyone else has come across this issue. If so, could it be related to the UiKit3 css/js code? Any help would be appreciated.
  3. Has anybody installed a server on a android tablet to run processwire? I found KSWEB (server + PHP + MySQL) for android. KSWEB includes: - lighttpd server v1.4.35 - nginx v1.9.3 - PHP v5.6.12 - MySQL v5.6.19 - msmtp v1.6.1 - Web Interface v1.2 - KSWEBFTP v1.0 - scheduler Does it have everything what processwire need? Thanks in advance
  4. I've been investigating a problem that exists with people running not-the-latest Android tablets or phones. I am running PW 3.0.32, ProCache and Let's Encrypt SSL. Regardless of having nginx or apache web server the same problem exists. User clicks on a pdf link from my site, all they will get is blank screen. Nothing happens. No entries are found in either access or error logs or PW logs. This problem exists with Android stock browser and Chrome on Android version 4.4.2, but not with (latest version of) Opera on the same device. Maybe needless to say, but I cannot reproduce the error with iOS or OSX versions of the common browsers. Maybe this is has nothing to do with PW, but I was not able to find any applicable sources for investigating the issue. So any help or pointers would be appreciated. Thank you in advance :).
  5. Does anyone else here use the Fontastic font service? If you do, can you confirm it's current status on Android? Just noticed that a lot of my icons aren't working. There's some mentions around the internet of the service not working with Android but IMHO not to the volume I'd expect. Thanks
×
×
  • Create New...