Jump to content
mel47

translation line not picked up -solved

Recommended Posts

Hi

Does someone see problem with those translation? Only the first ones (évenement and partenaires) are picked up by the translation file.

                    $out .= "<p class='column border'>". __('Évenement') . "<br />" . __('présenté par') . "</p>";

                    $out .= "<p class='column border'>". __('Partenaires') . "<br />" . __('majeurs') . "</p>";

Thanks

image.png.144d1b749fb2d6efe0d27f378f5a3ec8.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use only one translation per line. 

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, didn't know that. Many weeks to don't understand what happens... Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, tpr said:

Use only one translation per line. 

Yep. 

1 hour ago, mel47 said:

Ah, didn't know that. Many weeks to don't understand what happens... Thanks!

Here's the relevant section. 

http://processwire.com/api/multi-language-support/code-i18n/#translation-function-calls-must-be-on-one-line-and-in-one-pair-of-quotes

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...