Jump to content
Sign in to follow this  
mrkhan

Https website in PW want to open one folder in http

Recommended Posts


i have one website in PW working fine

https://domain.com


in .htaccess i have un commented bellow to work fine with my SSL

RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L]


now i have one folder in this domain with images & i want to get the images with http not https.

like when i type

http://domain.com/images/image1.jpg

it convert this into

https://domain.com/images/image1.jpg

how to make only imags in image foler load with http

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Peter Knight
      Hi all
      My .htaccess file is correctly redirecting all requests to
      https:// www. That's great until I want to work locally.
      I thought I had seen a blog post by Ryan where there was a new config setting to ignore both of these if working from localhost?
      I can't find it now so wondering if I was imagining 😕
       
       
    • By cosmicsafari
      Hi all,
      Just a quick question, when using the multisite module is there anything different that needs to be done in order to setup HTTPS for each of the domains its serving?
      Would a single SSL certificate for the main domain be enough to cover the others aswell or would you need multiple ceritficates one for each domain the mutlisite setup uses?
       
    • By dweeda
      I installed an SSL Certificate, then edited my .htaccess file:
        # -----------------------------------------------------------------------------------------------
        # 9. If you only want to allow HTTPS, uncomment the RewriteCond and RewriteRule lines below.
        # -----------------------------------------------------------------------------------------------
        RewriteCond %{HTTPS} off
        RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
      by uncommenting out the Rewrite lines.
      Now I get 404 error pages when I try go to any .../processwire-master/<pagename>/
      This includes my admin page at .../processwire-master/processwire/, so i can't get into my admin.
      What else do I need to do?
    • By suntrop
      The last days two new sites went online and both got a SSL certificate installed.
      But one has a HTTP problem, although both are configured the same (seem to be). When I run 
      curl -I -L https://www.example.com/
      (http://bit.ly/2pOdjGj)
      it gets redirected to itself again and again. I had a HTTPS redirect in my .htaaccess but have removed it. The home template was configured to use only HTTPS but is now configured to accept both. If I change that to HTTP only, I get and error.
      The origin must come from PW, because all files not processed by PW don't have the redirect problem.
      I had a look at the /site/assets/cache/ folder but don't know what to delete. And there is a cache table in the DB as well. Don't know either if I can just delete its entries.
      Apache 2.4.18 
      PHP 7.0.11
      PW 3.0.42
      No dedicated cache installed, no cache activated in PW
    • By biotech
      Hello community,
      This is the first time I have enabled SSL with PW powered site so forgive the question.
      Templates are set to HTTP or HTTP so content is being processed. However all the assets do not load correctly eg.
      Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Page Not Found) https://site.com/site/assets/files/1/logo.png  
      Any tips?
      Thank you!
×
×
  • Create New...