Jump to content

tron1000

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About tron1000

  • Rank
    Jr. Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Bern, Switzerland

Recent Profile Visitors

1,572 profile views
  1. Hi Zeka and dragan, thanks a lot for your answers! I found out that changing the order of the language pages in Admin > Setup > Languages caused the problem. I had changed the order a while ago. As soon as I moved the default language (english) back to the first position, the tabs looked ok again. I don't know why that happens. Anyways, thanks a lot for your help!
  2. Hello! After I upgraded PW from 2.5.? to 3.0.116, my language tabs in the backend behave strange. I have 3 languages: german, french and english (default). Since I upgraded, all multilingual fields show the 3 tabs (DE, FR, EN) plus an additional textfield below for EN (see screenshots). The german tab is ok, but the upper tabs FR and EN both show the content in french, while the additional tab below shows the english content. When I click on the folder icon to the right to change the view, all looks ok. Also the frontend is ok. I uninstalled and reinstalled the module «LanguageTabs», but that didn't help … Any ideas? Thanks a lot, Andrej
  3. Well, it's definitely a problem with jquery 3.3.1. I replaced it with version 2.2.4 via CND and now everything looks good. I use Zurb Foundation, but since the error still occurs even after removing all styles and scripts except for jquery, it can't be related to Foundation, right? Thank you all for helping!
  4. Hi dragan! Thanks a lot for your help! Ich checked the source code and found inline styles setting the iframe's width to «auto»: <iframe class="pw-modal-window ui-dialog-content ui-widget-content" frameborder="0" src="/preview/backend/page/edit/?id=1044&amp;fields=events&amp;modal=1" id="pw-modal-window-1" style="width: auto; min-height: 0px; max-height: none; height: 813.03125px;"></iframe> I realized that the only thing that prevents the error is to remove jquery.js from the head section: <script src="<?php echo $config->urls->templates?>node_modules/jquery/dist/jquery.js"></script> I have no idea how / why this happens. The version of the linked jquery is 3.3.1. Edit: here is the complete source code with all js and stylesheets removed except for the mentioned jquery link. This still produces the bad layout: <!doctype html> <html class="no-js" lang="en"> <head> <meta charset="utf-8"> <meta http-equiv="x-ua-compatible" content="ie=edge"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"> <title>Zimoun</title> <script src="<?php echo $config->urls->templates?>node_modules/jquery/dist/jquery.js"></script> </head> <body> <a id="button"><i class="fas fa-arrow-up fa-lg"></i></a> <a href="#" class="menu-button" id="menuButton" data-toggle="offCanvasRightSplit2"><span class="burger-icon"></span></a> <div class="grid-x"> <div class="cell"> <h1 id="logotype"><a href="<?php echo $pages->get("/")->url; ?>">Zimoun</a></h1> </div> </div> <div class="grid-x"> <div class="cell content"> <edit fields="events"> <h1>Current and upcoming</h1> <?php $today = time(); foreach($page->children("include=hidden")->find("date_to>$today") as $event) { if($event->event_url) { $website = "<br><a class='event_website' href='{$event->event_url}' target='_blank'>Website</a>"; } else $website = ""; if($event->date_from != $event->date_to) { echo "<p>$event->title<br>$event->event_type, {$event->date_from}–{$event->date_to}$website</p>"; } else echo "<p>$event->title<br>$event->event_type, {$event->date_to}$website</p>"; } ?> <div class="disclaimer_events">All information based on current knowledge and subject to change.</div> </edit> </div> </div> <div class="off-canvas position-right" id="offCanvasRightSplit2" data-off-canvas data-close-on-click="true"> <?php include "nav.inc"; ?> </div> </body> </html>
  5. Hi matjazp! Thanks for your reply! I tried both (the «edit» part and PW 3.0.111 DEV) but it looks the same. So maybe this issue is specific to my setup … I use Zurb Foundation too, maybe there is some conflict there … Although I disabled all CSS and it still looked the same (Safari, Firefox and Chrome).
  6. Hello! I use PW 3.0.98 and I have frontend editing enabled for a PageTable Field. Somehow, when I double click the field in the frontend, the iframe in wich the content is displayed is very small (see screenshot). I couldn't find out if thats some CSS conflict or another problem. Any suggestions? Thanks, Andrej
  7. Hi szabesz! Thanks for the information! That's good to know. I will let my host turn mod_security off … Köszönöm szépen!
  8. Hi BitPoet, thanks a lot for your reply! I could not change the setting you mentioned myself, so I contacted the host. They added the following code to my .htaccess file: # ModSec Exceptions by cyon <IfModule mod_security2.c> SecRuleRemoveById 340145 </IfModule> A rule in their Web Application Firewall led to the error. Thanks again!
  9. Hello! I have some «Select Options» fields in my backend and when I try to make changes to them and hit «Save», I receive a 403 error (Forbidden, Access to this resource on the server is denied.) Any ideas what this could be? Thanks a lot in advance, Andrej
  10. Hi Peter! Thanks a lot for your reply. Hmm, no, the page is gone … I don't remember having moved or deleted it. I couldn't find it anywhere else. What would be the best way to restore it?
  11. Hello everyone! I have a strange problem in my Processwire 2.7.2 backend. When I try to logout, using the link on the bottom right, I get the following error: «Unrecognized path» and «The process returned no content.» The url in the browser is « http://mysite.ch/processwire/login/logout/ » Everything else works normal. Any ideas? Thanks a lot, tron1000
  12. Hello! I have a repeater containing images and two textfields. Everything works fine, but when I reorder them by dragging them in the backend and hit save, they go back to their old position. What could be the problem there? Thanks, tron1000 Edit: PHP Version is 5.4.14-pl0-gentoo … and adding and removing a repeater as a workaround like proposed in this post doesn't help.
  13. Thanks a lot Ivan! I'll do it that way for the moment. I think I need to learn a little more for figuring out a simpler way.
  14. Hello everyone My question is very noobish, but I found no way to accomplish something simple. Also related posts in the forum where to difficult to work with for me … I would like to sort upcoming and past events which are repeaters by their end date field. The output should look something like this: UPCOMING EVENTS Title event 1 26. November to 27. November 2014 Title event 2 29. November 2014 … PAST EVENTS Title event 3 12. November 2014 Title event 4 1. August to 5. August 2014 … My code only returns the last of the created events as many times as there are events . Am I completely on the wrong way? Any hint would be very appreciated … Thanks, tron1000 setlocale(LC_TIME, 'de_DE'); echo "<h1>Events</h1>"; foreach($page->event as $event) { $event_title = $event->event_title; $date_to = $event->getUnformatted('event_date_to'); $today = time(); $date_from_formatted = strftime('%d. %B %Y', $event->getUnformatted('event_date_from')); $date_to_formatted = strftime('%d. %B %Y', $event->getUnformatted('event_date_to')); if ($date_from_formatted == $date_to_formatted) $event_out = "{$event_title}<br>{$date_from_formatted}<br><br>"; else $event_out = "{$event_title}<br>{$date_from_formatted} to {$date_to_formatted}<br><br>"; } echo "UPCOMING<br><br>"; if ($date_to > $today) foreach($page->event as $event) { echo $event_out; } echo "PAST<br><br>"; if ($date_to < $today) foreach($page->event as $event) { echo $event_out; }
×
×
  • Create New...