Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'iframe'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello! I use PW 3.0.98 and I have frontend editing enabled for a PageTable Field. Somehow, when I double click the field in the frontend, the iframe in wich the content is displayed is very small (see screenshot). I couldn't find out if thats some CSS conflict or another problem. Any suggestions? Thanks, Andrej
  2. Having some issue with getting an iframe to save on a CKeditor text field (2.5.3). Things I've done to explicity allow it: - added "iframe[*]" to extraAllowedContent - added "IFrame" to the CKEditor toolbar - turned off CKEditor ACF - switched the field's "Content Type" from "Markup/HTML" to "Unknown" When pasting in my iframe code (it's a Vimeo embed code), CKEditor shows the iframe placeholder, but after saving the page, it's stripped out. For testing, I tried adding a simpler iframe using CKEditor's iframe toolbar button, but that also gets stripped out after saving. Anyone experiencing this, or have iframes working with their field?
  3. I did a few searches, however, was not able to find this - so sorry if I am repeating someone else's topic! Today, I was asked to add an iframe to one of our pages - so we could push into the page data from another solution on the server. When I click on the button, and do <iframe ...></iframe> and click update it is removed.Is there an easy way for a processwire beginner (but am a programmer) to implement support for this? (no idea where to look/tweak). Thanks a lot! Ozz
×
×
  • Create New...