Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'textarealanguage'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hi all and thanks for the great work on PW! One thing I find I have to do on any new site is add the Justify plugin to textarea fields as it is such a widely required feature for text headings in content. ANy chance this could be added to the core an automatically be installed on new textarea fields using CKEditor? Thank you!
  2. Hi to everybody and excuse me for the question, but this is a very strange problem. On some pages, not all, when I type in a field "textarealanguage" the word "limited" or "limit", when I try to save the page the system crash and send me to a 403 error page. I work with a CKEditor but the same is with TinyMCE and with a simple text area. I didn't find something special in the pages with this problem ... Thank you very much for the help! Andrea
  3. If I try to add a link or image into any part of a the 'default' box in a textareaLanguage field I get the following error when trying to save the page: Error: Call to a member function getLanguageValue() on a non-object (line 363 of /var/www/ctw/wire/modules/LanguageSupport/LanguageSupportFields.module) I've just recently changed a few textarea fields into textareaLanguage fields, then changed their options to use TinyMCE. I also have Page Link Abstractor enabled under the "Convert root URLs and page URLs: Prevents broken links when linked pages are moved" mode. I think I've used this same configuration before without a problem.... Does anyone know how to rectify this? Thanks,
  4. The thing is that no matter what my settings are, tinyMCE just won't show, always the plain textarea i tried it both for textarea and textarealanguage I've got the InputField Type set(in Details tab) set to tinyMce TextFormatters (same tab) are empty I didn't really mess with any core files, but maybe there's something missing? Or maybe I should install somethiing additionally to standard processwire installation? any clues would be helpfull
×
×
  • Create New...