Jump to content
Tyssen

Class 'WireData' not found

Recommended Posts

I've been working on a site locally and wanted to upload some changes to a staging site but after exporting the site's database and reimporting to the staging site and uploading the changed files, I can no longer access either the front or back end of the site. Instead I get:

Quote

Class 'WireData' not found (line 10 of /site/modules/MarkupSEO/MarkupSEO.module) 

I've tried deleting the contents of site/assets/FileCompiler but that didn't help.

What else do I need to do to get the site back?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@flydev I still get the same error. I should also mention that this staging site was working fine until the latest changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try renaming the MarkupSEO module to .MarkupSEO so you can at least access the site again while you troubleshoot it. What version of processwire are you running?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@gmclelland Must've been something wrong with the export of the db from my local. I renamed MarkupSEO and then it threw the same error for FormBuilder. Renamed it too and then the admin page came up but using the default theme and it was reporting that modules had been downgraded to earlier versions.

Ran another export/import and it's all fine now. 😕

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...