Jump to content
PWaddict

STRANGE behaviour with images

Recommended Posts

Hello. Today I noticed a very strange behaviour. If I upload an image on the Image or CroppableImage3 field and then add a new repeater item on a repeater field and publish / save the page, the image doesn't display on front-end. The image and its variations are visible on back-end and on the related folder in assets.

If I first add a new repeater item on a repeater field and then upload an image on the Image or CroppableImage3 field then there is NO problem. WTF?

I'm using PW 3.0.135.

Can PLEASE someone help me?

EDIT: It seems the issue is caused by Custom Upload Names module. I will post on the related topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@PWaddict Maybe, in the module, enable the Rename parameter when saving, and if the repeater element was created after the loaded image, it can affect the file renaming?

presumably ..)

I would also advise you to look at the module code, there is a function that is written specifically for repeaters.

I would test the save order via tracy debugger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...