Jump to content
PWaddict

STRANGE behaviour with images

Recommended Posts

Hello. Today I noticed a very strange behaviour. If I upload an image on the Image or CroppableImage3 field and then add a new repeater item on a repeater field and publish / save the page, the image doesn't display on front-end. The image and its variations are visible on back-end and on the related folder in assets.

If I first add a new repeater item on a repeater field and then upload an image on the Image or CroppableImage3 field then there is NO problem. WTF?

I'm using PW 3.0.135.

Can PLEASE someone help me?

EDIT: It seems the issue is caused by Custom Upload Names module. I will post on the related topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@PWaddict Maybe, in the module, enable the Rename parameter when saving, and if the repeater element was created after the loaded image, it can affect the file renaming?

presumably ..)

I would also advise you to look at the module code, there is a function that is written specifically for repeaters.

I would test the save order via tracy debugger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...