Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'title field'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, Coming from a background of WP I'm very new to PW (this is my very first project), but so far it has been very easy to learn. Currently I'm developing an intranet webapp to my school. I would like the "school grades" to be added as pages without any field in it, except "title" and "name". I would like the "title" to hold only numbers (optionally min:1 & max:10) and non-repeating (pages with same title cannot be added). Is this possible to be done, if so how? (Pls, try not to guide me towards a premium module, we run on a small budget)
  2. I am manually duplicating a 2.7.x site in a 3.0.33 installation, and have run into a couple issues. First, with my language support, a couple of my languages (German, Finnish, English) have the correct url segment (de, fi, en). The rest (French, Italian, Polish, Portuguese, Spanish) all have their url segment showing as 'en' even though I have set them properly under Setup / Languages (I even tried to change these and it did nothing). Second issue: as I create a page of a certain template, the Title and name I input on the initial creation/template selection page is not saved, and instead I get an auto-gen'd name and the title is blank after I click Save. I haven't experienced this with any other templates, and I don't see anything odd about the template settings. If I didn't have a couple hundred of these pages to add to the site, I wouldn't mind figuring it out later, but with that quantity I'd like to sort it out at the start. Creating the page (the template is auto-selected because of the parent page): Then after it's saved, the Content Tab has no Title entered and the Setup tab has the default name: Appreciate any insight from someone who may have run into this already! Thanks!
×
×
  • Create New...