Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'laragon'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I know from a trusted source that some of you use Laragon as their prefered Windows DEV solution. Due to a recent conversation I noticed that there might be a nice little feature some of you may not know about. Laragon offers the Quick app option with some tools already predefined. In order to have ProcessWire there as well you just have to add one (two with a comment) line to your Laragon configuration. # ProcessWire ProcessWire=composer create-project processwire/processwire %s Just in case you want to start your next project a little bit faster.
  2. Hi, Just started all this. With laragon, I built a site to c:\laragon\www\, with Beginner profile. After creating several pages, I built another tutorial site to c:\laragon\www\helloworld\, this time with Blank profile. (I used all the same admin and mysql user/pswd as the other site. ) Then I walked through the learning process, planet earth, etc...... everything ok, learning done. But when I got back to the other site, admin login failed, and http://localhost points to that tutorial site. So, multiple sites are not possible with laragon? Is there any way I could fix it ? I don't want to lose those work I did. Thanks.
×
×
  • Create New...