Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'admin area'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi, I forgot the admin access url. Actually, not the main site, but the site installed locally through laragon. I hadn't used it in a while, so I forgot it. Is there a way to retrieve it? Mysite.com/urladminareaprocesswire I forgot this!
  2. Hi there, while developing a sideproject which is completly build with ProcessModules i suddenly had the urge to measure the performance of some modules 😉 as a result, say welcome to the FlowtiAppPerformance module. It comes bundled with a small helper module called FlowtiModuleProfiler. In the first release, even though you could select other modules, it will track the execution of selected Site/ProcessModules. This will give you the ability to gain insights how your Application behaves. The Main Module itself will come with 2 Logging Options, Database or PW Logs. Select D
  3. Hey! I've been working on a Processwire installation (3.0.123) for a few days now and I must have made a big mistake this morning because the links in the admin's main menu no longer appear. This is not related to the admin theme, because the bug occurs with all themes (Default, Reno, Uikit). I tried to reinstall with the dev version (3.0.136), but the problem is still there. I also uninstalled all the modules I had added, without success. There is no error in the js console. I still can access/view/edit the pages by going through the admin/page list. Thanks in advan
  4. Hi! I have two Page Reference fields: Category and Subcategory. Category is parent of Subcategory, and can have 0 to n Subcategories. Fields are selected by dropdown selection. I'm trying to achieve following logic: 1. Select Category (obviously works) 2. Change Subcategory options based on selected Category (this works) 3. Hide the Subcategory field if Category has no Subcategories (to prevent weird dropdown with nothing to select) I have tried to investigate two possible alternatives to achieve step 3: A) Make dynamic condition into Subcategory selection's
  5. Hello, i have completed my first project in PW and its really great. i have few user groups and i want to give delete page options for each group on Template basis. i don't want to give all templates delete options to some group but want to hide Delete tab for some templates and show delete tab for some templates. like if i have two templates 1. products 2. product i want that user can see delete tab on product template but not on products template. how can i do that ? Thanks
×
×
  • Create New...