Jump to content

anderson

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by anderson

  1. OK, I'll remember that, and any Admin here please delete that info for me, guess I cann't do that on my own. And I find it hard to amend my post, only get a short window of one minute or so. And, yes, I DID the hello world tuts. Also I'm watching some youtube tuts by Ryan. Hope I could learn fast. Thanks.
  2. You saved my life !!!!!! This works: <html> <body> <?php echo "<h1>$page->title</h1><br>"; ?> <?php foreach($page->we as $member): ?> <?php foreach($member->images as $image): ?> <img src="<?php echo $image->url; ?>" alt=""> <?php endforeach;?> <?php echo $member->wemember; ?><br> <?php endforeach;?> </body> </html> New PHP version is more tight? And I appreciate help of everybody here, so nice!
  3. And, I've migrated my local site to a free webhosting, I don't know if it'll be easier this way, if so, please take a look: http://tubezyx.000webhostapp.com/test-repeat/ admin login: admin pswd:147258369
  4. Thanks for fast response. my last post IS the entire page of \site\templates\testrepeater.php I'm new to all this, I didn't create any shortcut of PHP, Wordpress or anything. Just tried ANSI, Unicode, UTF-8. All the same. And yes, PW debug is ON. Not in the Tracy Debugger console panel.
  5. another format: <? foreach($page->we as $member): ?> <? foreach($member->images as $image): echo '<img src="' . $images->url . '" alt="">' <? endforeach;?> <? endforeach;?> still similar result.
  6. Thanks for your help. first() is recognized as unknow function? To make it clear, with @adrian's code, I removed everything else that's working, only kept: <? foreach($page->we as $member): ?> <? foreach($member->images as $image): <img src="<?php echo $images->url; ?>" alt=""> <? endforeach;?> <? endforeach;?> and the result output is: we as $member): ?> images as $image): that's always the same problem. Really don't know what is going on.
  7. <html> <body> <?php echo "<h1>$page->title</h1><br>"; ?> <? foreach($page->we as $member): ?> <img src="<?php echo $member->Images->url; ?>" alt=""> <?php echo $member->wemember; ?><br> <? endforeach;?> </body> </html>
  8. Thanks so much !!! What can I get from this:
  9. Hi, For the purpose of learning, as shown in this photo, I created a repeater field "we", then a template, then a page. But in /templates/testrepeater.php, I has some problem, the "foreach" part does not work as expected. <html> <body> <?php echo "<h1>$page->title</h1><br>"; ?> <? foreach($page->we as $member); ?> <img src="<?php echo $member->images->url; ?>" alt=""> <?php echo $member->wemember; ?><br> <? endforeach;?> </body> </html> Could anybody please help point out my error? Thanks in advance.
  10. Oh, I see. Thank you very much, sir.
  11. Thanks for your help. Yesterday I installed MSN, and some test trying to understand its options. But in all results the menu is verticle. I'll learn deeper.
  12. Another dumb question, but I have to ask: For example, Edit Field: body ->input->required: If checked, a value will be required for this field. What's it about? I did some test: I create a test field of text, then a test template, then a page. I switch test field "required", nothing changes. So it's not what I guessed.
  13. Thanks again, I appreciate it!
  14. Hi, Please take a look at this: https://templatemag.com/demo/Good/ The upper nav bar, including dropdowns like "pages" and "portfolios", what do you call this whole thing? At first I guess it's called "dropdown nav bar", but seems not. AND of course, what's the simplest way/module to achieve this in PW? Thanks in advance.
  15. Now I got it, I have to add a line in CKEditor Toolbar, and must be lowercase.
  16. Thank you, my bad. Now I see Table and Textcolor.
  17. I put format-button folder under \site\modules\InputfieldCKEditor\plugins\ then: Edit field:body > Input > CKEditor Settings > plugins, I check "format-button", save. But still nothing happens.
  18. Thank you very much! I'll try to learn about CKE addon. Now I add <?php namespace ProcessWire; but why "Table, TextColor" still don't show? Did I miss something else?
  19. Hi, I'm new, in every aspect. I want to boost CKEditor a little: add some extra button H1,H2,H3. (So, one step less than clicking "format" dropdown.) I've seen this thread: Customise CKEditor toolbar per role So I tried creating a /site/ready.php , inside which: $this->addHookBefore('Field(name=my_ckeditor_field)::getInputfield', function(HookEvent $event) { $field = $event->object; // Add extra buttons for superuser only if($this->user->isSuperuser()) $field->toolbar .= ', Table, TextColor, h3'; }); Apparently it's wrong, backend home page doesn't load any more, other backend pages have this text before header, and "h3" button doesn't show, and "table" and "textcolor", neither. Maybe this is a dumb question? Please help.
  20. Thanks for your help. I'll start over and be careful with database.
  21. Hi, Just started all this. With laragon, I built a site to c:\laragon\www\, with Beginner profile. After creating several pages, I built another tutorial site to c:\laragon\www\helloworld\, this time with Blank profile. (I used all the same admin and mysql user/pswd as the other site. ) Then I walked through the learning process, planet earth, etc...... everything ok, learning done. But when I got back to the other site, admin login failed, and http://localhost points to that tutorial site. So, multiple sites are not possible with laragon? Is there any way I could fix it ? I don't want to lose those work I did. Thanks.
×
×
  • Create New...