Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'server error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi all... after looking into the I've recognized some errors caused by this module. Error: Exception: Login not attempted due to overflow. Please wait at least 5 seconds before attempting another login. (in /***/public_html/wire/modules/Session/SessionLoginThrottle/SessionLoginThrottle.module line 150) Error: Exception: Login not attempted due to overflow. Please wait at least 20 seconds before attempting another login. (in /***/public_html/wire/modules/Session/SessionLoginThrottle/SessionLoginThrottle.module line 150) Error: Exception: This request was aborted because it appears to be forged. (in /***/public_html/wire/core/SessionCSRF.php line 191) Is there a way to output these errors in a user friendly way, without throwing an "Internal Server Error" on the Frontpage (see attached video)? Many greets! IMG_3955.MOV
  2. Hi, I´ve uploadet my files with all neccessary settings (chmod dir:755/files:644, assets files & dir 755, mod_rewrite=On, cache empty). The root-site works, but all children-sites respond with: "The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.". It seems, mod_rewrite ist OFF, but I´ve checked it more than one time - it is ON! I also switched the options +FollowSymLinks / +SymLinksifOwnerMatch in .htaccess - nothing! Any ideas, please? Server PHP Version: 5.3.19. Thank you so much
×
×
  • Create New...