Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pagefrontedit'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I have tried to set the PageFrontEdit module and everything seems to apply. I see in the code that an id pw-edit-1 has been set but really nothing happens. Double-clicking the text does not show me the editing bar. I have checked that the superuser had the right permissions. What am I missing here?
  2. PageFrontEdit would be perfect to use in production, but I see the module is still on version 0.02. Is it actively developed? When it works it is perfect, but the edit toolbar doesn't always show up. Chrome seems to work best, but in Firefox and IE/Edge I only get the save and cancel buttons and then when you try to save changes you get an ugly error pop-up 'No changes to save'. Has anyone else seen this? Is it a known problem? Maybe a js/jquery conflict? Should I install other editors - if that is possible? And is it supposed to work on mobile? Double tap? Or maybe just not on my crappy phone... Edit: I have now seen the toolbar show up on IE/Edge, but it is hit or miss. When it doesn't show up and you click cancel and try again, you get the toolbar on the second attempt. Is there a way to make sure the toolbar loads? Move javascript to another place?
  3. Hi Everyone, I was wondering whether anyone knows what this error is: "Error: Class 'ProcessWire\WireData' not found (line 19 of /home/sitehost/public_html/dev/sitename/wire/modules/Page/PageFrontEdit/PageFrontEdit.module)" This has been pulled from the logs. I found the error after a password reset, though the error did not occur immediately. I only noticed this after reloading the site. This has taken down both the back-end and front-end, I only get a 500 internal server error back. Is anyone familiar with this error? Thanks, Matt
×
×
  • Create New...