Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'live'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello all, wasn't sure where to put this, so it goes in General section. Ryan shows a hook that we can use to mirror files on demand from live server to development environment to be up to date with the files on the server without having to download complete site/assets/files folder. I just implemented this but had problems getting files to load from a site in development that is secured with user/password via htaccess. First I tried to use WireHttp setHeader method for basic authentication like this function mirrorFilesfromLiveServer(HookEvent $event) { $config = $event->wire('config'); $file = $event->return; if ($event->method == 'url') { // convert url to disk path $file = $config->paths->root . substr($file, strlen($config->urls->root)); } if (!file_exists($file)) { // download file from source if it doesn't exist here $src = 'http://mydomain.com/site/assets/files/'; $url = str_replace($config->paths->files, $src, $file); $http = new WireHttp(); // basic authentication $u = 'myuser'; $pw = 'mypassword'; $http->setHeader('Authorization: Basic', base64_encode("$u:$pw")); $http->download($url, $file); } } But, unfortunately this didn't work. So now I am using curl to do the download. My hook function now looks like this function mirrorFilesfromLiveServer(HookEvent $event) { $config = $event->wire('config'); $file = $event->return; if ($event->method == 'url') { // convert url to disk path $file = $config->paths->root . substr($file, strlen($config->urls->root)); } if (!file_exists($file)) { // download file from source if it doesn't exist here $src = 'http://mydomain.com/site/assets/files/'; $fp = fopen($file, 'w+'); // init file pointer $url = str_replace($config->paths->files, $src, $file); $u = 'myuser'; $pw = 'mypassword'; $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url); curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 50); // crazy high timeout just in case there are very large files curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_USERPWD, "$u:$pw"); // authentication curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPAUTH, CURLAUTH_BASIC); // authentication curl_setopt($ch, CURLOPT_FILE, $fp); // give curl the file pointer so that it can write to it curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true); $data = curl_exec($ch); curl_close($ch); } } Now I can load files and images from the htaccess protected development server 🙂 If anyone knows how to get this to work with WireHttp, please let me know. Thank you.
  2. Hi folks, I have a bit of an odd question, but I'm assuming it's related to something I have/haven't changed upon moving my local build to a live server. Everything, locally, works 100% and I have encountered no problems at all, but sometimes, when logging into the admin, the stylesheets/js will break and I'll get a broken page (see image below) – sometimes it happens, sometimes not and the page it happens on varies as well. The thing is, once it's happened, I can't return to the unbroken site until I save over the config.php file. Or, after a few refreshes it returns back. Odd, right? Looking in the error console on devtools, it states: Uncaught ReferenceError: $ is not defined sheffieldculture.co.uk.s141188.gridserver.com/:205 Uncaught ReferenceError: initPageEditForm is not defined This makes me think that the jQuery is failing to load... Any thoughts/similar issues?
×
×
  • Create New...