Jump to content

Mamun Paul

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mamun Paul

  • Rank
    Jr. Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello @Mats I've installed https://modules.processwire.com/modules/fieldtype-leaflet-map-marker/. I'm still facing the same issue of sub location map not visible. This issue is only in chrome on double click the map appers while in mozila it works fine. Do you know why it is happening? Thanks in advance!
  2. Thanks for the reply @Mats I didn't find any console error. As I've looked for the Map marker module it is compatible upto Processwire 2.7. Is there any other module or plugin which have same functionality as Map Marker?
  3. m I the only person who is facing this issue? I'm unable to debug the issue. Please help....
  4. After upgrade to Processwire 3.0.148 there is an issue with map markers. The map sometimes appears all in grey and one has to click on the location pin to have the map appear. The + and - zoom buttons are also missing and appear only when clicking full screen.
  5. I've upgraded Processwire from 2.8 to 3.0.148 and also upgraded map marker module to 2.0.9 Still on the admin sub location maps are not visible on page load on chrome. Need to double click then it appears. While on Mozilla it works fine. Why this is happening?
  6. I've upgraded Processwire from 2.8 to 3.0.0.148 and also upgraded map marker module to 2.0.9 Still on the admin sub location maps are not visible on page load on chrome. Need to double click then it appears. While on Mozilla it works fine. Why this is happening?
  7. Yes, i did this because I was not getting the response early, so I thought to post again. Sorry for that!!
  8. I'm new to processwire, I'm using ryan's MapMarker module and I've added the api key as well in module config but still maps are not visible. It is still giving Oops! Something went wrong. This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details. and in console Google Maps JavaScript API error: RefererNotAllowedMapError. Please help. Is there anything i'm doing wrong?
  9. I'm new to processwire, I'm using ryan's MapMarker module and I've added the api key as well in module config but still maps are not visible. It is still giving Oops! Something went wrong. This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details. and in console Google Maps JavaScript API error: RefererNotAllowedMapError. Please help. Is there anything i'm doing wrong?
  10. The site I'm working on was already upgraded to 2.8. Is the Map maker only compatible for the processwire 3.0.148?
  11. After upgrade to Processwire 2.8 there is an issue with map markers. It is not compatible and not working correctly like 1) The sub location map is not displaying on admin on chrome it appears on double click but in Morzilla it works fine. 2) The sub location pointer gets reset to the default location even after saving.
×
×
  • Create New...