Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'zip files'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I have an image field, the "decompress zip files" box is checked and "Max files" is set to "0". I´ve set "zip" as an allowed file extension, since otherwise the upload field did not accept zips. So I can upload zip files now. But the contained images are not displayed in the "select image" dialog when trying to add them with the editor. I suppose they have not been unpacked. The page´s folder in /site/assets/files/ is still empty. When I upload zip files to my server using the cPanel file manager or ftp I can unpack them on the server. So I´m not sure, it may still be a server setting that prevents automatic unpacking. I guess I can ask my server support. But maybe someone here knows something? Thanks!
×
×
  • Create New...