Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'webmaster'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I have an ongoing issue with Google SEO that I can't seem to fix. Wondering if anyone has come across a similar situation? We deployed a new version of the website using a new deployment methodology and unfortunately, the wrong robots.txt file was deployed basically telling Googlebot not to scrape the site. The end result is that if our target keywords are used for a (Google) search, our website is displayed on the search page with "No information is available for this page." Google provides a link to fix this situation on the search listing, but so far everything I have tried in it hasn't fixed the situation. I was wondering if anyone has gone through this scenario and what was the steps to remedy it? Or perhaps it has worked and I have misunderstood how it works? The steps I have tried in the Google Webmaster Tool : Gone through all crawl errors Restored the Robots.txt file and Verified with Robots.txt tester Fetch/Fetch and Render as Google as both Desktop/Mobile, using root URL and other URLs, using Indexing Requested / Indexing Requested for URL and Linked Pages. Uploaded a new Sitemap.xml Particularly on the Sitemap page, it says 584 submitted, 94 indexed. Would the Search Engine return "No Information available" because the page is not indexed? The pages I'm searching for are our 2 most popular keywords and entry points into site. It's also one of 2 most popular category pages. So I'm thinking it probably isn't the case but ... How can I prove / disprove the category pages are being indexed? The site in questions is Sprachspielspass.de. The keywords to search are fingerspiele and kindergedichte.
×
×
  • Create New...