Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'styles.js'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. This question has probably been beaten to death - think I'm approaching this wrong. Anyway, I've got a textarea input field that uses ckeditor. Under the fields Input section I managed to add my custom style sheet in the 'Custom Editor CSS File (regular mode) section for instance: /site/templates/css/ckeditor.css This seems to work fine. What I'm trying to do now is add a custom style to the ckeditor styles menu, for instance, called .green_button (p.s. in the ckeditor styles.js I added this to the inline section : { name: 'Green Button', element: 'a', attributes: { 'class': 'button' } }, Ok, onto the problem... I notice that PW, by default, is using /wire/modules/inputfield/inputfieldCKEditor/ckeditor-4.5.10/styles.js So, I copied this into /site/templates/js/mystyles.js Next, I added the above to the 'Custom Editor JS Styles Set' field, however, it doesn't seem to load myckeditorstyles.js -- rather continues to load the one from the /wire/modules... folder. I cleared all history and caching in Safari (also tried Chrome, etc). I'm wondering if there is something else I need to do to have PW load my /site/templates/js/myckeditorstyles.js instead of the one in /wire/modules.../ckeditor-4.5.10/styles.js ? Thanks!
×
×
  • Create New...