Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'inputfieldpassowrd'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey guys... Ok so I have a problem with a registration form password inputfield... The problem is that InputfieldPassword.js and InputfieldPassword.css are not loaded/fired. Or I dont even know exactly what is happening... Im pretty new to processwire and the website was not created by me so Im trying to figure out what has been done and how processwire works. Anyway this is how the form looks right now: ...and as you can see the styling is off (password validation check in particular)... this is what I see when page is loaded (without adding any input)... it looks like js and css files from wire/modules/Inputfield/InputfieldPassword are not firing... I dont know how it is supposed to work exactly so I dont even know where to start. Maybe someone has had similar problem and know an easy fix or can navigate me to what could cause this situation in PW. Oh by the way this problem occured when upgrading the PW version (current version 3.0.65)... everything else is ok... this is the only problem that has been found after upgrade... Appreciate all the help! Cheers!
×
×
  • Create New...