Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ie9'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am aware that this is (probably) not an issue related to PW, it's more likely a general issue in TinyMCE (and seems to be well-known among its developers already). I thought I'd mention it anyway: It is not possible to add images using TinyMCE's "Add image" button at a specific place in an editor's content in IE9. It always gets added at the beginning of the content in the editor, i.e. before the first text paragraph. I haven't tested it, but it probably doesn't work in IE8, either. Yes, I know there are different approaches of handling inserting images into the content which are preferable.
×
×
  • Create New...