Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'InputfieldAsmSelect'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. how can I achieve something like this: in a custom process module ? I made a Interface(form) with the Inputfields components, but i don't know how to make the asmSelect to set the values so that it looks like above. At the Moment mine InputfieldAsmSelect looks like this in my alternative Interface: Here's the code which I have so far: $field = $this->modules->get("InputfieldAsmSelect"); $field->columnWidth = 50; $field->label = __("Titel"); $field->attr("id+name",'titel'); $fieldsTitel = $this->fields->get('titel'); $options = $fieldsTitel->type->getOptions($fieldsTitel); foreach ($options as $option) { $field->addOption($option->value, $option->title); } $valArray = array(); foreach ($entryPage->titel as $value) { $valArray[] .= $value->title; } $field->value = $valArray; $form->append($field);
  2. Hey folks, Not totally new to ProcessWire, but new to the forum. First things first: Thanks for a brilliant community. I've been reading through this forum a lot, but never ever posted anything. I hope to contribute and help in the future. For now, here is my problem: I've got a page field (InputfieldAsmSelect) and wrote a module to enable the editLink option via a hook. Works like a charm so far. But as soon as I try to delete the page within the modal - no matter whether I use the button in the modal footer or the checkbox within the ProcessPageEditDelete tab - nothing happens. The modal closes and it even saves changes, but it totally ignores the "Confirm" checkbox. Bug or a feature? Can anyone help? I really need to delete the whole page from this point. Thanks in advance. Yours, Noodles
×
×
  • Create New...