Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '#1064'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi guys I'm trying to duplicate a ProcessWire site on a different server so I can work on it. The good news is the live and the test servers are identical VPS. I already have multiple PW sites running on both. I can export the DB from the Live server but when I try to import to Test server I get the following error. Am I correct in thnking this error in the SQL syntax is being generated at the export stage? IE my Live PW site wouldn't be working with a syntax error so I must be messing up the export of the .sql file There is nothing at line 48 but a find command shows CREATE TABLE `fieldtype_options` ( `fields_id` int(10) UNSIGNED NOT NULL, `option_id` int(10) UNSIGNED NOT NULL, `title` text, `value` varchar(255) DEFAULT NULL, `sort` int(10) UNSIGNED NOT NULL ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8; BTW, my server setup is: Version Plesk v12.5.30_build1205150826.19 os_CentOS 6 OS CentOS 6.3 (Final) MySQL: 5.5.41 PHP: 5.6.19
×
×
  • Create New...