Jump to content

theSeekerr

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by theSeekerr

  1. Yeah, the blog page is very wordpress, but the feel of the site will change once I've finished my portfolio/gallery templates. Right now the biggest issue is Related Pages - at the moment I'm populating them by hand, but that means manually updating old posts to add new related articles. At the very least, I need to devise a "linkback" system such adding an old page to the related article of a new page appends the new page to the related articles of the old page.
  2. My site remains under active development, and there's a lot of work still to be done, but the skeleton of my blog/portfolio is live at: Lucis+Umbra - photography by c.j. kerr
  3. I'm pleased to say that this issue is resolved, and when it came right down to it, Problem Existed Between Keyboard and Chair. Stupid me forgot to read the instructions, and installed the module to /wire/modules instead of /site/modules. Now that it's in the right place it's working fine, cheers!
  4. Correct - the error message remains exactly as quoted, and the admin page reports the version number as 2.2.0.
  5. My apologies for implying any such thing, just getting frustrated. When I saw this module it looked like a great timesaver, and that hasn't worked out. I'm uploading a fresh copy of PW now, we'll see how it goes. EDIT: Still no go!
  6. No dice. The module was already installed, and threw an error about a missing MarkupCache folder when I went to remove it. So I created the folder, and it uninstalled cleanly, deleting that folder. Then I reinstalled the two modules....still no go, and I notice that folder is still missing. I manually created it on the off chance that'd help but that didn't work either. I'm on the verge of converting your code back to a template, this is getting silly...
  7. I've tried uninstalling both the Sitemap module and the Cache module, then reinstalling the Cache module before the Sitemap module. I'm still not winning...
  8. Still doesn't seem to work, same error msg, damned if I know why? http://theseekerr.com/sitemap.xml - there it is, if staring at my error provides any sort of motivation.
  9. No such luck - still didn't work. Also tried 755 and 777 on the off chance, and recursed it through that whole tree to be sure. Incidentally, file uploads and caching of size()'d images are working fine.
  10. Mine is throwing an error: Exception: Unable to create path: /MarkupSitemapXML/ (in /home/theseeke/public_html/wire/core/CacheFile.php line 62) This error message was shown because you are logged in as a Superuser. Error has been logged. From a quick read of the relevant modules, it's not apparent to me where it's trying to create that directory.
  11. Am I going mad, or is there no download link? I presume we must have lost attachments with the change to the new forum software...
×
×
  • Create New...