Jump to content

Tigro

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Tigro

  • Rank
    Distinguished Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Hi guys, i want to create some search filters in the backend. The filters should display fields, which lie in a repeater group. Is it possible to display this in the search? Thanks for your Support!
  2. My Save button does not work either. But only in the Admin Template "Ergo". Maybe that would be worth an adjustment.
  3. Is there a way to create time-controlled pages? I want to offer seminars on a page. These will be provided with a date and will be automatically deactivated after the end of the seminar. Each seminar has its own page and is displayed as a list.
  4. Hello, I want to display a field on all pages. In the template on the right side contains information about events. These shall stand on each side. How can I make the best fall? Currently I show the information with: <?php echo $page->right; ?> Thanks for your help!!
  5. Super. Many thanks to you. I will now write down the URL ;-)
  6. Hello, I accidentally forgot my admin login URL. :-/ Es ist nicht die Standard URL "processwire" oder "admin" Can I change the URL in the database or in a config file?
  7. I once performed a clean install and now I can save again without getting a server error. I have only commented out in the htaccess "Options + FollowSymLinks". When installing now everything was green. The last entry in the log file from the previous installation is from 14.06. and was a mistake on my part (bracket forget). The entire Internal Server Errors were strangely not saved.
  8. Hello, I'm still a beginner when it comes to ProcessWire. Yesterday I installed on a server PW (checkdomain.de) (PHP 5.4.16). I had to install only the small problem with "Options + FollowSymLinks" I had to comment out in the htaccess. The PHP version I have on 5.4. updated. If I logging me in the admin area and would like to edit a page, I get the store a "Internal Server Error" Does anyone have an idea what it could be?
  9. Hello, I'm still a beginner when it comes to ProcessWire. At the beginning I also had this problem. Yesterday I installed on a server PW (checkdomain.de) (PHP 5.4.16). I had to install only the small problem with "Options + FollowSymLinks" I had to comment out in the htaccess. The PHP version I have on 5.4. updated. If I logging me in the admin area and would like to edit a page, I get the store a "Internal Server Error" Does anyone have an idea what it could be?
×
×
  • Create New...