Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'simple web site'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I am completely new at PW, (and Php) coming from another CMS. I decided to try to understand the beast, before crafting anything. So, I started from the beginning: the simple web site tutorial. I am trying to output the Home page with Head and footer included in. Here is my Home page code: include("./includes/head.inc.php"); echo "<h1>{$page->title}</h1>"; include("./includes/scripts.inc.php"); include("./includes/foot.inc.php"); Here is my Head.inc.php code: <?php require_once("./includes/functions.inc.php"); ?> <!doctype html> <html> <head> <meta charset="utf-8" /> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0" /> <meta name="description" content="<?php echo $pages->get("/site-settings/")->site_meta_description; ?>"> <title><?php echo $pages->get("/site-settings/")->site_meta_description;?></title> <link rel="stylesheet" href="<?php echo $config->urls->templates?>css/simplegrid.css" /> <link rel="stylesheet" href="<?php echo $config->urls->templates?>css/site.css" /> </head> <body> And this the message I got, when I try to view my page: Compile Error: require_once(): Failed opening required 'C:/wamp64/www/processwire-master/site/templates/includes/includes/functions.inc.php' (include_path='.;C:\php\pear') (line 1 of C:\wamp64\www\processwire-master\site\assets\cache\FileCompiler\site\templates\includes\head.inc.php) Any advice would be helpful Thank you for your time.
×
×
  • Create New...