Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fehler'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. [GERMAN] Hallo Community, ich hoffe Ihr könnte mir weiter helfen? Ich habe Processwire bei meinen Webhosting Anbieter installiert ohne Probleme. Nun wollte ich es bei meinen Local webserver (MAMP 4.1) installieren... Leider zeigt er mir einen Datenbank fehler, dass er bestimmte Tabelle nicht finden kann!!! (Siehe Bild) Kann mir einer sagen, wodurch der Fehler verursacht wirt? Habe es auch schon bei einen Kumpel und eine anderen Local Webserver Umgebung Installiert. Immer der Selbe Fehler. Gruß MacLeod [ENGLISH] Hello Community, I hope you could help me further? I have Processwire installed at my webhosting provider without any problems. Now I wanted to install it on my local webserver (MAMP 4.1) ... Unfortunately he shows me a database error that he can not find certain table !!! (See image) Can someone tell me what causes the error? Have it already installed with a buddy and another Local Web server environment. Always the same mistake. greeting MacLeod
×
×
  • Create New...