Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ckeditor.js'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi all, Having a strange problem with my CKeditor custom styles. Trying to add standard bootstrap classes to the image alignment options. But for some reason if I add multiple classes to the centred image option it disappears from the editor drop down. But with only one class it works. So this works: { name: 'Left Aligned Photo', element: 'img', attributes: { 'class': 'float-md-left img-fluid' } }, { name: 'Right Aligned Photo', element: 'img', attributes: { 'class': 'float-md-right img-fluid' } }, { name: 'Centered Photo', element: 'img', attributes: { 'class': 'img-fluid' } }, But this doesn't: { name: 'Left Aligned Photo', element: 'img', attributes: { 'class': 'float-md-left img-fluid' } }, { name: 'Right Aligned Photo', element: 'img', attributes: { 'class': 'float-md-right img-fluid' } }, { name: 'Centered Photo', element: 'img', attributes: { 'class': 'w-100 img-fluid' } }, Note the slight difference to the last line. I've tried escaping the hyphens in case it was that but doesn't help. Any ideas.... #puzzled!
  2. Is there a way to force ckeditor.js to load? Maybe put something in the footer? It seems to be hit or miss in my installation. Not sure why. It is causing problems with front-end editing and other things. I also got an ugly pop-up once that 'ckeditor.js failed to load'.
×
×
  • Create New...