Jump to content

digitalhandwerker

Starter
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

digitalhandwerker's Achievements

Newbie

Newbie (2/6)

0

Reputation

  1. Hi, I am currently using Processwire for a client project and am quite pleased with the ease of use and versatility. Unfortunately I came across a problem I am not able to solve: I have a multi-lang site where the home page path are as follows: www.example.com/ -> german (default) www.example.com/en/ -> english ... I build a language switcher that first gets the current page and then displays links for the page in all the different languages. <?php namespace ProcessWire; ?> <ul class="lang-switcher"> <?php $real_page = $pages->get($_SERVER['REQUEST_URI']); foreach ($languages as $language) { if (!$real_page->viewable($language)) { continue; } // echo <li>...</li> } ?> </ul> (I need to search for the real page because the language switcher is loaded inside of the menu which is an additional page/template which get loaded via echo $pages->get("title='Main menu'")->render(); . When using $page->localURL() I get the /main-menu page.) this works without problems for urls: www.example.com/ www.example.com/test www.example.com/en/test ... But not for: www.example.com/en/ I diagnosed that $pages->get("/en/") returns a NullPage instead of the english home page. Do you have any idea why this is and how to fix it. Thanks alot.
×
×
  • Create New...