Jump to content

klikrzys

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About klikrzys

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ohh it works now - Thank you very much and sorry for the problem. 😍
  2. Sorry i wanted to write that i changed it to utf8mb4_unicode_ci. Here is query that i used to do it: ALTER DATABASE processwire CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci ALTER TABLE field_body CONVERT TO CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci Still - I cant save my emojis. 😞
  3. Hello! I have a little problem with saving emojis on pages, they are always saved as '????'. I changed a database charset and collation to utf8_unicode_ci, but it didnt help.
  4. I dont know why i cant edit, my post (i send it in mistake). So once again: Hello processwire world! Im having a little problem with getting my image in WEBP format. I in my config i have: $config->imageSizerOptions('webpAdd', true); $config->contentTypes('webp', 'image/webp'); The code which fails $image = $pages->get('/')->images->first(); echo $image->webp()->url(); // Fails: Error: Exception: Method Pageimage::webp does not exist or is not callable in this context echo $image->url; // returns path correctly I'd love to hear your opinion on that, im having really hard time with it 😞
  5. Hello processwire world! Im having a little problem with getting my image in WEBP format. $image = $pages->get('/')->images->first(); echo $image->webp()->url();
×
×
  • Create New...