Jump to content

Jarden Black

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jarden Black

  1. Hi everyone, [edit: do not loose your time reading this post, I solved it by disabling cache in the Pages2Pdf module... sorry 😓] I do not know if I should post on the Pages2Pdf thread or here. Mods, feel free to move the post. Since three days I am scratching my head to understand a weird thing happening with $session and $config->debug used in conjunction with Pages2Pdf module. For information, I tested it on a fresh install of ProcessWire 3.0.96 with PHP-7.0.28 and Pages2Pdf-1.1.7 (domain: http://session.sites.sek/). I will try to explain what is going on. What I am trying to achieve : In a template, I need to set some sessions variables which are then echo'd in the PDF document. (on the test installation, the basic-page template (page /about/?pages2pdf) serve the PDF, the home and sitemap template set the session variable.) The problem : From the template sitemap, I set a variable: $session->setFor('pdf', 'myvar', 'Session set from Sitemap template'); From the template home, I set a variable: $session->setFor('pdf', 'myvar', 'Session set from Home template'); Then in the PDF default template, I echo the session variable: <p>Session: <?= $session->getFor('pdf', 'myvar'); ?></p> Now I turn ON debug mode ($config->debug = true) : Then I navigate to "http://session.sites.sek/home/" and the session variable "myvar" is set to "Session set from Home template". Then I navigate to "http://session.sites.sek/sitemap/" and the session variable "myvar" is set to "Session set from Sitemap template". Now I want my PDF document, so I navigate to "http://session.sites.sek/about/?pages2pdf=1" and I get my PDF document with the right session var : "Session set from Sitemap template" For the moment, nothing special happen. Everything work great. We are in debug mode. Now I turn OFF debug mode ($config->debug = false) : Then I navigate to "http://session.sites.sek/home/" and the session variable "myvar" is set to "Session set from Home template". Then I navigate to "http://session.sites.sek/sitemap/" and the session variable "myvar" is set to "Session set from Sitemap template". Then I navigate back to "http://session.sites.sek/home/" and the session variable "myvar" is set back to "Session set from Home template". Now I want my PDF document - as expected, the "myvar" should be set to "Session set from Home template" - so I navigate to "http://session.sites.sek/about/?pages2pdf=1" and here the problem happen. Instead of echoing "Session set from Home template" in the PDF document, the phrase "Session set from sitemap" is echo'd (the last value recorded before switching from debug ON). I made two small screencasts to show the issue : DEBUG ON (Everything is OK) DEBUG OFF I am missing something ? EDIT: YES, you are dumb!
×
×
  • Create New...