Jump to content

Emile

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Emile

  • Rank
    Newbie
  1. Fixed, thank you kixe. I thought I had to use `admin` as a generic name...
  2. Hello, I cannot login to the admin panel : ProcessLogin: admin - Login failed I tried to follow this post : and add : $u = $users->get('admin'); $u->of(false); $u->pass = 'superSecretPassword'; $u->save(); but I get : Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/esad-gv.from-to.www/processwire-master/wire/core/PagesEditor.php on line 246 Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/esad-gv.from-to.www/processwire-master/wire/core/PagesEditor.php on line 249 Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/esad-gv.from-to.www/processwire-master/wire/core/PagesEditor.php on line 258 Fatal error: Call to a member function numChildren() on null in /var/www/html/esad-gv.from-to.www/processwire-master/wire/core/PagesEditor.php on line 382 Any ideas ? Thank you
  3. Thank you! Yes I confirm : /site/config.php. I solved my issue (see my post before).
  4. My bad. It was a read-only issue. I solved it creating a new config.php file and copy the content of the original into the new one.
  5. Hello, I'm working on a processwire based website in my local webserver (I don't have a lot of experience in processwire). I linked a new CSS file but no update on the website. I read some posts on the forum and decided to add $config->templateCompile = false; to my config.php to see if it was a compiler/cache issue. Then, white screen for all the pages even the admin pages. The only information I get is [HTTP/1.0 500 Internal Server Error 19ms] in the inspector console. I already tried to change back the config.php file or to add $config->debug=true; but nothing in the errors.txt. Any ideas ? Thank you
×
×
  • Create New...