Jump to content
Sign in to follow this  
KaMeKuN

InputLabelField or general problem

Recommended Posts

Hi every one!, im having a big problem to figure out how to do this in PW

in the front end i have this, a question and answer table for cars models:

post-1401-0-04595500-1382123273_thumb.pn

i do this easy with repeaters, 

post-1401-0-30338000-1382123333_thumb.pn

the problem is the question are not standard now and going vary by the page, i test to do this but i see redundancy Labels questions, because when i add a new  model i have to write the question and the answer (diplicity ).

post-1401-0-43516800-1382123504_thumb.pn

There is a way to resolve this?, sort of creating a template question  or list question select so i can edit o create one from the repeater itself?

PD: how can i hack PW to allow me to use nested repeaters in this case i need it :(

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi kamekun,

Do you use repeaters to store your attributes of the car-models? You shouldn't do that, you may have problems with scaling when having lots of data.

Can you post your site tree? How did your structure your templates?

You could create a Question template, just with a title field, and put the question in the title.

Then in your car-model-template, use a repeater field which has 2 fields:

1) A select dropdown to choose the question

2) A text field to write the answer

Though if you have a lot of questions, then maybe it'll be hard to select the right one...

Cheers

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By verdeandrea
      Hi guys,
      I'm getting crazy trying to figure out what is the cause behind a weird problem is giving me some bad moments with my client.
      I have a repeater field, with some fields as childre. From one day to the other the children fields of the repeater change and i find other fields as children. Also, all the content my client inserted in that repeaters are gone, cause now we have the new empty children fields. I really don't understand what can be the reasons behind this.
      This happened more than once.
      It' s like there is a repeating action that changes the repeater's children. The only repeating action I can think of is the chronjob for the database. Could this depend on that? Have you any idea or suggestion of what should i check or ho to solve this weird problem?
      Thank you very much!
    • By benbyf
      Hi,
      Been updating fields on a live site from my dev site to get them in synch and I noticed repeater pages visible in my pagetree on teh live site. What might I have done to have this happen? The repeater module was enabled on both sites.

    • By quickjeff
      Hi Guys, 
      I have been using Processwire for years now and have mastered enough to create some amazing sites and applications. 
      However, recently I have been thrown a bit of a curveball and hoping some more veteran members can chime in. 
      I recently ran into a weird issue. I had imported about 100+ wordpress pages into a new Processwire site using namespaces. 
      I imported them under a parent page called /landing-pages/.
      However, I needed to move 20+ of these imported pages to a new parent page called /customers/.
      Since I was moving so many, I figured batcher was a solid module to run this task.
      Here are the steps I took:
      Located all the pages I needed using batcher Changed the pages templates Located the pages again after changing their template Made the pages hidden and then located them again using batcher Changed parent page from /landing-pages/ to /customers/ The issue that occurred is that not only did I change the parent page for these pages but apparently the pages also existed under /admin/repeaters/for-field-whatever which now changed to the new parent of /customers/.  
      for-page-1625 admin /admin/repeaters/for-field-108/ So I reverted this by using batcher again, here are the steps I took:
      Located all the pages that were not supposed to be moved  Changed the pages parent back to /admin/repeaters/ The issue is, after this was done, every time I clicked the new page under /customers/whatever-page I would get a 404. 
      To correct this I had to delete all the pages under /admin/repeaters/ and /admin/repeaters/for-field-whatever and then go back and delete the pages under /Customers/ and create them all from scratch. 
       My questions are: 
      Why did Processwire create pages under /admin/repeaters  for the imported pages? The steps I took to correct this issue, is this okay to keep building the site or am I better off starting fresh again?  
    • By Sipho
      I am trying to create a sort of database system using ProcessWire. I don't want all the data to show up as pages on the website but instead pull it into pages. Similar to the Skyscrapers demo except in that one the data shows up as pages. The data I wish to store is information about types of moths. So family, sub-family, genus and species. Each of these has information associated with it. For example, species has name, images and distribution. This is another example of information about the species. Initially, I attempted to do this using nested repeaters. This appears to work but I feel there is a better and more elegant way. Additionally, this page says: 
      So I then tried using pages with children, but this also didn't work well. I had to make every single page unpublished as I don't want them showing up in menus and other places. This means they all have strikethroughs in the admin tree which is very annoying.
      Is there a better way of handling this kind of data in ProcessWire or is this maybe not a suitable project for ProcessWire? I apologise if this is a silly question, but I could not find anything on this matter and am still new to ProcessWire.
    • By CarloC
      Hi everyone,
      I've upgraded one of my pw 2.7 websites to the 2.8 legacy version and I'm encountering some problems.
      As you can see in the image I don't see uploaded images thumbnails anymore, and the repeater fields previously added are no more usable.

      Why I'm having this strange behaviour simply after an upgrade from processwire 2.7 to 2.8?
      Hope you can help me, I'd like to use the 2.8 version features like the front-end inline editing, but it seems like I'll be locked in the 2.7 version forever
      Thank you!
       
×
×
  • Create New...