Jump to content

Is this a bug?


bernhard
 Share

Recommended Posts

It used to close just the InputField in question, yeah, which I always found strange. Currently, the most up-to-date dev version I am working with is 3.0.205 which also works the way you noticed, except that there are cases when the label and icons left to the closed InputField disappear:

inputfield-closing.thumb.gif.ee33cc082d8a6e13a2bbfdcda9935e10.gif

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, bernhard said:

What do you think? Should it be like this?

I personally can live with this behaviour but still would consider it a bug since it is unexpected. Inputfields should open/close independently whether they are in the same row or not.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, MarkE said:

But then why not use a fieldset, in which case it doesn’t depend on the screen layout?

Because in it's an overhead and it needs extra time to configure. In some situations I just like some fields beneath each other, hidden initially, especially when I'm already in a fieldset 😉

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...