Jump to content

301 redirect in .htaccess adds weird "?it=" parameter to URL


Stefanowitsch
 Share

Recommended Posts

I created a website in processwire and want to add some 301 redirects due to some changes in the overall structure of the page.

In my .htaccess I added some rules like this (I am using the default PW .htacces, starting at Line 164)

Redirect 301 /de/women https://mywebsite.de/modewelten/women/

When opening the URL I get a working redirect but the URL suddenly looks like that:

https://mywebsite.de/modewelten/women/?it=de/women

The page is accessible but I have no Idea why this "it" Parameter is added. 

Another Problem is this redirect:

Redirect 301 /de/bestellungen https://mywebsite.de/kontakt/

When opening the URL i get a redirect which leads to a 404 Page because the URL makes no sense at all:

https://mywebsite.de/bestellungen?it=de/bestellungen

I have these redirect problems both in my local dev environment and the live server. 

I found this old thread with the same problem but the solution does not work for me:

 

Link to comment
Share on other sites

Thanks, I just installed the module an made a redirect. 

The URL turns out exactly the way as with the .htaccess entry. I still get this malformed redirect URL:

https://mywebsite.de/modewelten/women/?it=de/women

I still have no clue what is causing this 😞

I will check if this is a cache-related problem, though.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...